Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Korte Leidsedwarsstraat (1017PX)

Per direct beschikbaar

€ 2.750 p/m

86m²

3 kamers

Omschrijving

Ontdek het Amsterdamse stadsleven op zijn best met dit moderne duplex-appartement aan de Korte Leidsedwarsstraat.

Dit juweeltje van 86m2 strekt zich uit over de 3e en 4e verdieping van een eigentijds complex dat in het begin van de jaren 2000 is herbouwd- en biedt u een comfortabele stadsbeleving in het hart van Amsterdam.

Het complex betreedt u via de gemeenschappelijk entree, eenmaal binnen leidt een centraal trappenhuis u naar het appartement, met de ingang op de 3e verdieping.

De indeling van dit appartement is doordacht en ruimtelijk. Bij binnenkomst vindt u een hal die toegang biedt tot beide slaapkamers, slim gelegen aan zowel de voor- als achterzijde van het appartement. De badkamer is voorzien van een bad, een aparte douche en een stijlvol wastafelmeubel. Op deze verdieping vindt u tevens een apart toilet, evenals een interne berging/stookruimte met aansluitingen voor een wasmachine en droger.

Het hoogtepunt van deze woning is zonder twijfel het terras op het noordoosten, bereikbaar vanuit de slaapkamer aan de achterzijde.

Een elegante trap leidt u naar de 4e verdieping, waar de royale woonkamer zich aan de achterzijde van het appartement bevindt. Deze open en lichte ruimte biedt eindeloze mogelijkheden voor uw persoonlijke inrichting en biedt een prachtig uitzicht.
Aan de voorzijde bevindt zich de woonkeuken, ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden en het entertainen van vrienden en familie.

Dit appartement bevindt zich midden in het bruisende hart van Amsterdam, wat betekent dat u kunt genieten van alle geneugten van stadsleven binnen handbereik:

Cultuur en Entertainment:
Amsterdam staat bekend om zijn rijke culturele erfgoed en u zult zich in het epicentrum van culturele activiteiten bevinden. Het beroemde Leidseplein ligt op slechts een steenworp afstand, en hier vindt u talloze theaters, bioscopen, restaurants en bars. U kunt genieten van live optredens, concerten, comedyshows en nog veel meer, allemaal op loopafstand van uw deur.

Diverse Keuken: De buurt rond de Korte Leidsedwarsstraat biedt een smeltkroes van culinaire ervaringen. Of u nu zin heeft in traditioneel Nederlands eten, internationale gerechten of trendy eetgelegenheden, u zult altijd een eetplek naar uw smaak vinden. En met het populaire restaurant "Rancho" direct naast de deur, kunt u genieten van smakelijke maaltijden met het grootste gemak.

Winkelen: U bevindt zich ook dicht bij winkelstraten zoals de Leidsestraat en de Kalverstraat, waar u talloze boetieks, warenhuizen en speciaalzaken vindt. Of u nu op zoek bent naar mode, antiek, souvenirs of gewoon een ontspannen winkelervaring, u bent op de juiste plek.

Natuur en Recreatie: Als u behoefte heeft aan wat frisse lucht, bevindt het Vondelpark zich op een korte wandelafstand. Dit beroemde stadspark is ideaal voor ontspannende wandelingen, picknicks en activiteiten in de buitenlucht.

Uitstekende Bereikbaarheid: Amsterdam staat bekend om zijn uitstekende openbaar vervoer, en u zult profiteren van gemakkelijke toegang tot trams en bussen die u door de stad en daarbuiten kunnen brengen. Ook het Centraal Station is niet ver weg, waardoor u toegang heeft tot treinen naar andere delen van Nederland en Europa.

Kortom, wonen aan de Korte Leidsedwarsstraat plaatst u in het hart van Amsterdam, waar u kunt genieten van het beste dat de stad te bieden heeft- en een kans om de levendige Amsterdamse levensstijl te omarmen met al het moderne comfort dat u verdient.

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan én plan vandaag nog uw bezichtiging,
om uw toekomstige thuis te ontdekken.

Enkele bijzonderheden die deze woning nog aantrekkelijker maken:

• Huurprijs €2750,- excl. gebruikerslasten.
• Borg gelijk aan twee maanden huur.
• Een netto woonoppervlak van 86m2 (104m2 bruto)
• Een royaal terras van 6,5m2 op het Noord-Oosten om buiten te genieten.
• Twee comfortabele slaapkamers voor rustige nachten.
• Uitstekende isolatie met energielabel A voor lagere energiekosten.
• Per direct beschikbaar om uw nieuwe hoofdstad-avontuur te beginnen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.750 per maand

Oppervlakte

86m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Inrichting

Kaal

Locatie van dit appartement

  • Korte Leidsedwarsstraat
  • 1017PX
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod