Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Van de Veldestraat (1071CW)

Per direct beschikbaar

€ 2.550 p/m

94m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Licht penthouse van ongeveer 94 m² met een klein dakterras en een lift op de bovenste verdieping. Het appartement is gelegen aan een autovrije straat om de hoek van de prestigieuze P.C. Hooftstraat en het Vondelpark. Door de vele ramen en de ruime indeling is er veel lichtinval.

Niet geschikt voor delen met meerdere huurders. Alleen een stel of een gezin komt in aanmerking voor dit appartement.

Indeling: Entree op de derde verdieping bereikbaar per lift, privétrap naar de vierde verdieping. Ruime hal die toegang biedt tot alle kamers, toilet, meterkast, cv-kast met wasmachineaansluiting. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is de zeer ruime slaapkamer van ongeveer 30 m² met toegang tot een beschut dakterras. Moderne badkamer met ligbad, toilet, designradiator en dubbele wastafel.

Ligging: Dichtbij exclusieve winkels aan de PC Hooftstraat en het Museumplein met beroemde musea. Ook het Vondelpark is op loopafstand.

Onderhoud: Goed onderhouden met houten vloer, luxe gordijnen en moderne plafondverlichting.

Bijzonderheden: Huurprijs excl. gas/water/licht, 2 maanden borg, minimale huurperiode van 12 maanden, inkomenseis van minimaal 4 keer de netto huurprijs.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.550 per maand

Oppervlakte

94m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Van de Veldestraat
  • 1071CW
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod