Geverifieerde verhuurder

Appartement Amersfoort

Kortegracht (3811KG)

Per direct beschikbaar

€ 1.995 p/m

103m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Job Kersten RE/MAX, makelaar in onroerend goed in Amersfoort, biedt met trots dit mooie appartement aan! Dit ruime appartement (103m2) bevindt zich in het hart van het prachtige centrum van Amersfoort. De Kortegracht is een zijstraat/kanaal van de Langestraat (de hoofdstraat van de stad), de winkelstraat van Amersfoort. Met de pleinen 'de Hof' en 't Lieve Vrouwenkerkhof liggen de terrassen op loopafstand. Het appartement is gelegen aan de achterkant van het gebouw, aan de kant van het Mooierplein, een zeer rustig deel van de stad.

Indeling:
Bij binnenkomst via de ingang aan de Kortegracht komt u in een ruime hal. Aan de linkerkant bevindt zich een open hal (voorheen een aparte kamer), die nu dienst doet als kastenruimte of extra kamer/kantoor. Aan uw rechterkant vindt u de tweede slaapkamer (11m2). Verderop in de gang vindt u het toilet en de badkamer. De badkamer heeft een bad, douche, bidet en wastafel. De hoofdslaapkamer (17m2) biedt voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en kasten, en grenst aan het balkon, waardoor het een zeer lichte kamer is.

Via de woonkamer (38m2) betreedt u de halfopen keuken, die is voorzien van alle benodigde apparatuur. Naast de keuken is er ook een bijkeuken/wasruimte die tevens als opslagruimte kan dienen. Het appartement biedt de mogelijkheid om uw fiets in een gemeenschappelijke fietsenberging te plaatsen, met 3 eigen plekken. Daarnaast is er een berging voor het opbergen van spullen en een eigen overdekte parkeergarage met automatische poort, zodat uw auto veilig staat.

Wonen in het hart van Amersfoort in dit ruime appartement met eigen parkeergelegenheid. Ik leid u graag rond zodat u het met eigen ogen kunt zien.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.995 per maand

Oppervlakte

103m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Kortegracht
  • 3811KG
  • Amersfoort

Vergelijkbaar aanbod