1 Huurwoningen te huur in Sittard

 • Huurwoning Hoofdstraat in Schimmert

  Huurwoning Hoofdstraat in Schimmert

  Per direct, voor onbepaalde tijd
  • 1450 p/m
  • 132m2
  • Onbekend
  • Te huur; Verbouwde carre boerderij in het centrum van Schimmert. Indeling; Begane Grond Woonkamer: 7 mtr. x 5,05 mtr. (35,4 m2) voorzien van plavuizen vloer keuken:…

Informatie over Sittard

Wat is er te doen in deze stad?

Als je ergens gaat studeren, zoek je meestal een studentenkamer. Of je nu een kamer wilt huren of verhuren, het is goed om te weten welke voorzieningen er zijn. Hier vind je interessante informatie over Sittard.

Sittard

Sittard is gedurende 25 jaar de woonplaats van cabaretier Toon Hermans geweest, maar nu van twee hogescholen; Fontys Hogescholen en Hogeschool Zuyd. Sittard-Geleen, zoals de stad officieel heet, is de kleinste van de drie studiesteden in Zuid-Limburg. Maar dat betekent zeker niet de minst gezellige.

Openbaar vervoer

Fontys Sittard is gehuisvest in een nieuw gebouw naast de Schouwburg in Sittard. De opleiding ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het NS-station. Hogeschool Zuyd heeft twee locaties in deze stad, die goed met de bus te bereiken zijn.

Uitgaan

Sittard heeft een gezellige binnenstad met veel terrassen op de Markt en prettige winkelstraten. Stappen gebeurt vooral op woensdag- en donderdagavond. Ook kun je lid worden van de studentenvereniging Fonss.

Over Kamer.nl
Service
Populair
Populair
Populair
Laatste blogs