Geverifieerde verhuurder

Studio Goes

Groene Weidje (4461JW)

Per direct beschikbaar

€ 1.295 p/m

67m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het Groene Weidje in het stadscentrum van Goes bieden wij verschillende nieuwbouwappartementen aan. Dit appartementencomplex bestaat uit 9 fantastische, volledig geïsoleerde stadsappartementen/studio's. Het complex is gasloos en heeft een energielabel A. Er is een gezamenlijke fietsenstalling met stopcontacten. Het gebouw heeft een algemene entree met videofooninstallatie en trapopgang, en is voorzien van camerabeveiliging.

De ligging van het complex is ideaal, met alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, terrassen en het openbaar vervoer op loopafstand. Het appartement bestaat uit een ruime hal met technische ruimte voor de wasmachine, een badkamer, een woonkamer van ca. 35 m2 met prachtig uitzicht op de stenen brug, en een eigentijdse keuken met inbouwapparatuur. Via de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer van ca. 10 m2. De moderne badkamer is volledig betegeld en heeft een wastafelmeubel, inloopdouche, toilet, elektrische vloerverwarming en mechanische ventilatie.

De huurprijs is €1.350,- per maand, exclusief servicekosten van €100,- per maand en een voorschot van €200,- per maand voor water en elektra. De minimale huurperiode is 1 jaar en er wordt zorgvuldige bewoning vereist. Huisdieren zijn in overleg toegestaan. Er zal een huurderscheck uitgevoerd worden. Aanvaardingstermijn is in overleg, dus neem contact op met de makelaar voor een bezichtiging.

Kenmerken studio

Prijs

€ 1.295 per maand

Oppervlakte

67m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Groene Weidje
  • 4461JW
  • Goes

Vergelijkbaar aanbod