Geverifieerde verhuurder

Studio Eindhoven

Laagstraat (5654PP)

Per direct beschikbaar

€ 1.495 p/m

56m²

1 kamer

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze ruime studio voor jongeren (ongeveer 80m2) is in december 2022 opgeleverd en gebruikt hoogwaardige materialen en merken. De goede isolatie heeft geleid tot een energielabel A.

De begane grond (ongeveer 56m2) is afgewerkt met een mooie PVC-vloer. De muren en het hoge plafond zijn strak gepleisterd, de zwarte contrasterende inbouwspots en lampen aan de muur zijn dimbaar en creëren een moderne en aangename sfeer. Het huis is voorzien van een ruime moderne keuken met inductiekookplaat, roestvrijstalen afzuigkap, roestvrijstalen gootsteen, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De badkamer heeft een moderne inloopdouche met thermostaat, regendouche, handdouche, wastafel en mechanische ventilatie. Ook is er een apart toilet en een technische ruimte waar de elektrische boiler en mechanische ventilatie-unit zich bevinden. De entresol (geen officiële woonmeters) is ongeveer 1,65 m hoog en er is extra opbergruimte achter een schuifwand. Daarnaast heeft het huis een eigen meterkast in de gemeenschappelijke hal.

De foto's zijn indicatief. Hoewel alle studio's in het complex grotendeels vergelijkbaar zijn, verschillen ze enigszins in oppervlakte, kunnen ze wel of niet een tuin hebben en hebben sommige studio's ook een bad naast de inloopdouche.

Belangrijk om te vermelden:
- Direct beschikbaar;
- Energielabel A;
- Eigen tuin;
- Woonoppervlakte ca. 56m2 (benedenverdieping);
- Onbenoemde overige ruimte ca. 23m2. Bereikbaar via een vaste trap (entresol);
- Gezamenlijke fietsenstalling (± 25m2 en container ruimte ± 10m2);
- Gratis parkeren in de straat;
- Aparte meterkast;
- De servicekosten bedragen €25 per maand;
- Twee maanden borg is vereist voorafgaand aan de eerste huurperiode.

Kenmerken studio

Prijs

€ 1.495 per maand

Oppervlakte

56m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Laagstraat
  • 5654PP
  • Eindhoven

Vergelijkbaar aanbod