Foto studio te huur in Den Haag - Grote Marktstraat
Geverifieerde verhuurder

Studio Den Haag - Grote Marktstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

31m²

1 kamer

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het bruisende stadscentrum van Den Haag, gelegen aan de Grote Marktstraat tegenover de Bijenkorf, bieden wij volledig gemeubileerde studio's en appartementen aan voor zowel korte als lange verblijven. Op loopafstand vind je een scala aan winkels, bars, restaurants en culturele voorzieningen. Het Centraal Station en ander openbaar vervoer liggen niet ver van de Grote Marktstraat verwijderd. Tegen een meerprijs kun je parkeren in de parkeergarage onder het complex en binnen enkele minuten op de snelweg naar Amsterdam, Utrecht of Rotterdam zitten. Het strand van Scheveningen is ook snel te bereiken vanuit het centrum. Kortom, een perfecte locatie in het hart van Den Haag voor een tijdelijk verblijf.

De volledig gemeubileerde appartementen worden wekelijks schoongemaakt en voorzien van beddengoed, wat bij de maandelijkse prijs is inbegrepen. Je kunt gebruik maken van faciliteiten zoals de fitnessruimte zonder extra kosten. Parkeren is mogelijk in abonnementsvorm in een nabijgelegen parkeergarage. Alle moderne en volledig gemeubileerde appartementen zijn uitgerust met een zithoek, bureau, koffie- en theefaciliteiten, een flatscreen-tv met kabelzenders, koelkast en magnetron. Daarnaast is het complex voorzien van airconditioning.

Dankzij de centrale ligging en de uitgebreide service zijn deze appartementen ideaal voor expats of mensen op zoek naar tijdelijke huisvesting. Door de inbegrepen kosten voor gas, water en elektriciteit, zijn deze studio's en appartementen ook een betaalbaar alternatief. Natuurlijk bieden deze volledig servicegerichte appartementen ook een ideale oplossing voor mensen die relatieproblemen ervaren of door een scheiding gaan.

Naast een ontbijtrestaurant biedt het complex een continentaal ontbijt aan tegen een toeslag van €10 per persoon per dag. Je kunt een drankje doen aan de bar of de verschillende restaurants in de omgeving bezoeken.

We bieden verschillende soorten accommodaties aan. Vraag gerust naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

De toeristenbelasting bedraagt ongeveer €5 per persoon per dag extra.

Parkeren is mogelijk in abonnementsvorm in de nabijgelegen parkeergarages.

Registratie is niet mogelijk.

Geïnteresseerd? Bezichtigingen zijn mogelijk via ons kantoor, 7 dagen per week op afspraak.

Kenmerken studio

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

31m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Grote Marktstraat
  • 2511BJ
  • Den Haag

Voorzieningen in de buurt

  • Spui

    Treinstation - 19m

  • Marqt

    Supermarkt - 15m

  • HEMA Restaurant

    Restaurant - 6m

  • American Bar

    Café - 14m

  • Pathé Spuimarkt

    Bioscoop - 15m

  • Alliance Française de La Haye

    Universiteit - 22m

  • Zuidwalschool

    Basisschool - 53m

  • City+ College

    Middelbare school - 58m

  • MCH Westeinde

    Ziekenhuis - 94m

  • Rotterdam the Hague Airport

    Vliegveld - 16,5 km

  • Spuistraat

    Toeristische attractie - 8m

Vergelijkbaar aanbod