Foto studio te huur in De Bilt - Essenkamp
Geverifieerde verhuurder

Studio De Bilt - Essenkamp

Per direct beschikbaar

€ 3.000 p/m

92m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Welkom bij Alphabet Apartments!

Ontdek het beste op maat gemaakte wonen in het levendige 'De Bilt', strategisch gelegen naast Utrecht en het Science Park. Onze moderne, duurzame en handige appartementen bieden een perfecte uitvalsbasis voor uw verblijf.

Geniet van gratis aangewezen parkeerplaatsen en een scala aan voorzieningen, waaronder slimme sloten, airconditioning en snel Wi-Fi internet. Uw comfort is onze prioriteit, daarom bieden we wekelijkse schoonmaakdiensten, inclusief het verschonen van beddengoed en opmaken van bedden.

Ons team staat altijd klaar om uw verblijf onvergetelijk te maken. Of u nu aanbevelingen nodig heeft voor de beste restaurants of wilt weten wat er in de omgeving te doen is, wij zijn er om u te helpen.

Kies uit een verscheidenheid aan appartementen, variërend van knusse studio's tot ruime maisonnettes met drie slaapkamers. Neem vandaag nog contact met ons op om uw plek te reserveren en ontdek de unieke ervaring van Alphabet Apartments. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Kenmerken studio

Prijs

€ 3.000 per maand

Oppervlakte

92m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Essenkamp
  • 3732EX
  • De Bilt

Vergelijkbaar aanbod