Geverifieerde verhuurder

Studio Arnhem

Singravenlaan (6825BH)

Per direct beschikbaar

€ 718 p/m

26m²

1 kamer

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dichtbij park Presikhaaf en de uitvalswegen N325 en A12, ligt het studio-appartement de Graaf aan de rand van Arnhem. Ideaal voor (werkende) studenten, gelegen op de begane grond met keuken, woon-/slaapruimte en badkamer met inloopdouche. Voorzien van PVC-vloer, zonder huisdieren en privé buitenruimte. Voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.
Huurprijs: €717,19 p.m., voorschot service- en stookkosten: €150,00 p.m., waarborgsom: €717,19 (een maand huur). Beschikbaar vanaf 1-8-2024 voor minimaal 12 maanden.
Studenten dienen een garantsteller met minimaal 3x de huurprijs te hebben, niet-studenten 3,5x de huurprijs. Inschrijving op NMGwonen.nl voor woningaanbod en vereisten. Foto’s ter illustratie, geen rechten aan ontlenen aan informatie.

Kenmerken studio

Prijs

€ 718 per maand

Oppervlakte

26m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Singravenlaan
  • 6825BH
  • Arnhem

Vergelijkbaar aanbod