Geverifieerde verhuurder

Studio Amsterdam

Oostenburgermiddenstraat (1018LC)

Per direct beschikbaar

€ 3.366 p/m

156m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Op Oostenburg De Zwaan is het mogelijk om te wonen en werken op dezelfde locatie. Je huurt zowel een bedrijfsruimte als een woonruimte op één plek. De bedrijfsruimtes hebben een eigen ingang en adres en zijn direct bereikbaar vanuit het appartement via een afgesloten deur. Ze zijn ideaal voor het opzetten van je eigen praktijk, studio of kantoor en hebben een oppervlakte van 69m2. De appartementen zijn deels gestoffeerd en voorzien van een badkamer en een keuken met vijf inbouwapparaten. Het appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 87 m² en kost € 1.900,- per maand. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met de makelaar voor een bezichtiging. De woon-werk units zijn per direct beschikbaar.

Oostenburg De Zwaan is een parel te midden van de drukte van Oostenburg, een bruisende Amsterdamse binnenstedelijke buurt. Aan de voorkant bevinden zich prachtige winkels, de beste restaurants en geweldige bars. Aan de achterkant kun je heerlijk ontspannen in de weelderige binnentuin. De unieke locatie en open karakter zorgen voor een lichte en luchtige sfeer in elk appartement.

De Zwaan bestaat uit drie verschillende gebouwen met in totaal 54 huurappartementen. Elk gebouw heeft een eigen ingang en uitstraling. Gebouw A heeft een lichtgrijze micro-betonnen gevel en 25 appartementen met grote balkons. Naast de deur is gebouw B met 20 appartementen, gekenmerkt door zwarte accenten en een opvallend zaagtanddak. Gebouw C heeft een robuuste gevel van geoxideerd Cortenstaal en zal een echte eyecatcher van Oostenburg zijn. Dit kleinschalige complex heeft 9 appartementen, waarvan het penthouse beschikt over een ruim dakterras.

Ongeacht het gekozen gebouw, zijn alle appartementen in De Zwaan volledig afgewerkt en voorzien van hoogwaardige materialen. Ze beschikken over een ruim buitenruimte, een volledig uitgeruste keuken, een weelderige binnentuin, makkelijk toegankelijke fietsenstalling, luxe badkamerarmaturen, PVC-vloeren, IG+++ beglazing en wanden met geschilderd membraanbehang. De Zwaan is energiezuinig, uitgerust met zonnepanelen, een modern warmte-terugwinningssysteem en maakt gebruik van natuurlijke bronnen voor verwarming, koeling en energie. Alles is hier aanwezig om direct van je nieuwe woning te genieten!

Oostenburg is een duurzame en verkeersarme nieuwe stadswijk in het centrum van Amsterdam, vlakbij alle voorzieningen. Naast eigentijdse koopwoningen heeft Oostenburg ook een ruime selectie exclusieve huurwoningen te bieden. Ideaal voor jonge professionals die samen willen wonen, een comfortabel thuiskantoor zoeken, overwegen om een gezin te stichten of een woning willen delen met vrienden. Deze elegante appartementen zijn ook perfect voor senioren die kleiner willen gaan wonen, maar niet willen inleveren op comfort en luxe.

Alle huurappartementen in deze nieuwe buurt - die zijn ontworpen door gerenommeerde architectenbureaus - zijn tot in de puntjes afgewerkt, voorzien van slimme systemen voor extra comfort en lagere energiekosten, en hebben een EPC van 0,4. Elk appartement beschikt over een ruime buitenruimte en toegang tot de groene binnentuin. Kortom, zorgeloos wonen in een levendige, stedelijke sfeer.

Oostenburg wordt getransformeerd tot een prachtige, aangename en duurzame stadswijk. Een toplocatie aan het water, een prachtige combinatie van hoogwaardige woningen, ideaal om te wonen, werken en ontspannen. Pal in het hart van Amsterdam. Een stad die zowel door de lokale bevolking als door internationale huurders behoort tot de vijf beste Europese steden om te wonen. Een premium huurappartement in Oostenburg is de ideale plek om te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft.

Hier worden al je behoeften vervuld, van verrassende voorzieningen en bedrijvigheid tot populaire restaurants en cafés en talloze evenementen die hier het hele jaar door plaatsvinden. De centrale ligging zorgt voor een snelle en gemakkelijke toegang tot het centraal station met het openbaar vervoer. Met de fiets of te voet bereik je in no time het Museumkwartier, de Dam, de Albert Cuypmarkt en De Pijp. Oostenburg is ook internationaal goed bereikbaar. Als huurder in Oostenburg ligt Schiphol om de hoek en zijn er internationale treinen naar Londen en Parijs. Als je veel reist, is Oostenburg de perfecte plek om thuis te noemen!

"Deze informatie is met zorg opgesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en afmetingen zijn indicatief. De algemene voorwaarden van de NVM zijn van toepassing."

Kenmerken studio

Prijs

€ 3.366 per maand

Oppervlakte

156m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Oostenburgermiddenstraat
  • 1018LC
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod