Foto studio te huur in Almere - Mandelaplein
Geverifieerde verhuurder

Studio Almere - Mandelaplein

Per direct beschikbaar

€ 1.815 p/m

27m²

1 kamer

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het hart van Almere, naast het World Trade Center Almere en station Almere Centrum, bieden wij volledig gemeubileerde studio's en appartementen te huur aan voor zowel korte als lange verblijven. Registratie bij de gemeente is mogelijk, evenals het ontvangen van post.

De luxe serviceappartementen bevinden zich op de 9e tot 14e verdieping en maken deel uit van het Martinez-complex, met Regus, Sky Fitness en Restaurant Loetje. De volledig gemeubileerde appartementen maken deel uit van het Best Western Plus Plaza Hotel Almere, dat zorgt voor schoonmaak- en linnenservice voor de huurder. Huurders kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten van het hotel, zoals het verwarmde zwembad op de 15e verdieping, Sky Fitness (tegen betaling) en de rooftop bar. Parkeren is mogelijk per dag of met een abonnement in de parkeergarage van het complex.

De centrale ligging en de volledige service maken deze appartementen ideaal voor expats of mensen die tijdelijke huisvesting zoeken. De moderne en volledig gemeubileerde appartementen zijn voorzien van een zithoek, bureau, koffie- en theefaciliteiten, een flatscreen-tv met kabelkanalen en een kitchenette met magnetron, koelkast en kookfaciliteiten. Alle appartementen hebben airconditioning, periodieke schoonmaak en linnenservice. Elk verblijf biedt een ongeëvenaard uitzicht op Almere en zelfs Amsterdam bij helder weer!

De appartementen liggen tegenover het World Trade Center (WTC) Almere, het treinstation en de bushalte. Met de trein bent u via een directe verbinding in 20 minuten op Amsterdam Centraal en respectievelijk in 22 minuten op de Zuidas. Ook bent u binnen 30 minuten op station Schiphol, waardoor het een ideale locatie is voor expats.

Best Western Plus Plaza Hotel Almere heeft een ontbijtrestaurant waar dagelijks een continentaal ontbijt wordt geserveerd. U kunt genieten van een drankje in de hotelbar of een bezoek brengen aan restaurant Loetje Almere. Ook is er een 24-uursshop waar u eten en drinken kunt kopen. Als u de groene omgeving van Almere wilt verkennen, kunt u een fiets huren bij de accommodatie.

Verschillende soorten accommodatie worden aangeboden:
Comfort studio € 1.650,00
Superior studio € 1.850,00
Comfort appartement € 1.900,00
Superior appartement € 2.150,00

Geïnteresseerd? Bezichtigingen zijn mogelijk via ons kantoor, 7 dagen per week op afspraak.

Kenmerken studio

Prijs

€ 1.815 per maand

Oppervlakte

27m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Mandelaplein
  • 1314CG
  • Almere

Vergelijkbaar aanbod