Geverifieerde verhuurder

Kamer Twisk

Dorpsweg (1676GL)

Per direct beschikbaar

€ 650 p/m

20m²

1 kamer

Omschrijving

Gezellig Zit-Slaapkamer Te Huur in Twisk voor Studenten en Werkenden!

Bij ons aan de Dorpsweg, 1676 GL Twisk staat een mooie boerderij te huur waar je relaxed kunt wonen. Het is een top plekje met een mooie zit-slaapkamer. Je deelt de keuken met anderen, maar je eigen grote badkamer met douche, bad, toilet en wastafel zijn helemaal voor jou. En weet je wat het mooie is? Er staat een industriële wasmachine waar je gebruik van kan maken. Parkeren is no problemo, er is genoeg ruimte voor je bolide. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een ruime tuin waar je kunt chillen.

Voor slechts €650,- per maand kun jij de gelukkige huisgenoot worden. Je betaalt eenzelfde bedrag als borg. Daarbovenop komt nog een bedrag van €150,- per maand voor de nutsvoorzieningen.

Vanaf 1 mei 2024 komen er nog twee kamers vrij met een eigen badkamer. Voor deze kamers betaal je €700,- huur per maand, €700,- borg, en €150,- voor de nutsvoorzieningen. Lekker betaalbaar dus!

Deze knusse woning is ideaal voor studenten, werkenden, alleenstaanden en expats die op zoek zijn naar een tof stulpje in Twisk. Wees er snel bij, want voor je het weet is deze plek weg!

Interesse? Stuur een berichtje en regel een pre-boeking. Wie weet wordt dit binnenkort jouw nieuwe thuis sweet home!

Kenmerken kamer

Prijs

€ 650 per maand

Oppervlakte

20m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze kamer

  • Dorpsweg
  • 1676GL
  • Twisk

Vergelijkbaar aanbod