Geverifieerde verhuurder

Kamer 's-Heer Hendrikskinderen

Van Maelstedestraat (4472AS)

Per direct beschikbaar

€ 495 p/m

20m²

1 kamer

Omschrijving

Geweldige Kamer te Huur in 's-Heer-Hendrikskinderen

Toplocatie in 's-Heer-Hendrikskinderen

Ben jij op zoek naar een ruime kamer in een gezellig woonhuis? Dan is deze kamer aan de Van Maelstedestraat 16 echt iets voor jou! De ligging van dit vrijstaande herenhuis in de wijk 's-Heer-Hendrikskinderen is ideaal.

Alle Comfort die je Nodig Hebt

In dit huis vind je alle gemakken van thuis. Er is een grote badkamer, een riante woonkamer en maar liefst twee tuinen om heerlijk in te relaxen. Daarnaast is er een overdekte schuur waar je je fiets of scooter veilig kunt stallen.

Gezellig Samenwonen

Je deelt dit huis met twee andere huurders, allebei werkzaam in een vaste baan. De dynamiek in huis is prettig en onlangs heeft een huurster afscheid genomen nadat ze prima kon opschieten met de twee mannelijke medehuurders. Vanaf 1 juni komt er weer een kamer vrij, dus grijp nu je kans!

Betaalbaar en All-inclusive

Voor slechts €700 per maand is de kamer van jou. Dit is inclusief alle kosten, internet en tv. Daarnaast wordt er één maand borg gevraagd. Werkende studenten, alleenstaanden, expats; iedereen is welkom in dit gezellige huis!

Neem snel contact op voor een bezichtiging en wie weet word jij binnenkort de gelukkige nieuwe bewoner van deze geweldige kamer in 's-Heer-Hendrikskinderen!

Kenmerken kamer

Prijs

€ 495 per maand

Oppervlakte

20m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze kamer

  • Van Maelstedestraat
  • 4472AS
  • 's-Heer Hendrikskinderen

Vergelijkbaar aanbod