Geverifieerde verhuurder

Kamer Hilversum

Banckertlaan (1215RA)

Per direct beschikbaar

€ 499 p/m

12m²

1 kamer

Omschrijving

**Geweldige Kans - Gezellige Kamer in Hilversum!**

Hé daar, zoek je een toffe plek om te wonen in Hilversum? Dan is deze ruime en gezellige kamer aan de Banckertlaan echt iets voor jou! Gelegen op een toplocatie direct aan de "Hoorneboegse Heide" en vlakbij een speeltuin, scholen, supermarkten en het grote winkelcentrum Kerkelanden.

**Knusse Sfeer & Gezamenlijke Voorzieningen**

De kamer bevindt zich op de 1e verdieping van het complex met lift. Het heeft een knusse sfeer en is ongeveer 12-15 m2 groot. De overige voorzieningen, zoals de badkamer, deel je met de eigenaresse. Geen zorgen, het is altijd gezellig.

**Betaalbare Huurprijs**

Voor slechts €599 per maand heb je de kamer tot je beschikking, inclusief gas, water, elektriciteit en internet. De borg bedraagt één maand huur en de minimale huurtermijn is 12 maanden. Helaas kom je niet in aanmerking voor huurtoeslag. Aanvaarding is in overleg.

**Voor Wie is Deze Kamer?**

Deze leuke kamer is perfect voor studenten, werkenden, alleenstaanden en expats die op zoek zijn naar een fijne plek om te wonen in Hilversum. Ben jij degene die we zoeken?

Wacht niet te lang en pak deze kans om comfortabel en gezellig te wonen in Hilversum! Interesse? Neem snel contact op voor meer informatie en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige bewoner van deze geweldige kamer aan de Banckertlaan!

Kenmerken kamer

Prijs

€ 499 per maand

Oppervlakte

12m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze kamer

  • Banckertlaan
  • 1215RA
  • Hilversum

Vergelijkbaar aanbod