Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Zoetermeer

Renzo Pianolijn (2728AD)

Per direct beschikbaar

€ 1.750 p/m

118m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit ruime hoekhuis op de eerste en tweede verdieping is beschikbaar voor huur. De woning is deels gemeubileerd en heeft een royale woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en twee badkamers. Op de eerste verdieping is er een zonnig terras op het westen. Er is ook een gezamenlijke (fietsen)berging via de gemeenschappelijke ingang op de begane grond. De totale oppervlakte van de woning is ongeveer 118 m², met een westelijk gelegen dakterras van ongeveer 20 m².

Huurprijs: €1.750 per maand (exclusief voorschot servicekosten voor o.a. verwarming, internet, elektriciteit, water, etc.). Momenteel geschat op €300 per maand voor 3 personen en €270 per maand voor 2 personen. Waterkosten worden verdeeld in 2/3 voor bewoners en 1/3 voor het kantoor. Internetkosten worden ongeveer in de verhouding 1/3 voor de huurder en 2/3 voor het kantoor verdeeld. De energielabel van de woning is B. Borgsom bedraagt €1.750. Giganet internetverbinding beschikbaar, 1 TV-box aanwezig, netwerkaansluitingen in alle kamers, gehele huis voorzien van Wi-Fi, wasmachine en droger beschikbaar, gedeelde fietsenberging op de begane grond, geen huisdieren toegestaan, niet verhuurd aan studenten, onbepaalde tijd contract met een initiële periode van 12 maanden.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.750 per maand

Oppervlakte

118m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Renzo Pianolijn
  • 2728AD
  • Zoetermeer

Vergelijkbaar aanbod