Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Wassenaar

Eikendael (2245BL)

Per direct beschikbaar

€ 3.000 p/m

139m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim, goed onderhouden en modern (gebouwd in 1998) stadshuis met open keuken, vijf slaapkamers en diepe zonnige achtertuin. Gelegen op een mooie "groene" locatie aan de rand van Wassenaar en Den Haag in een kindvriendelijke woonwijk nabij weilanden, fietsroutes, wandelgebied "De Horsten", en uitvalswegen naar Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Indeling: entree, hal met meterkast en toilet, lichte L-vormige woon-/eetkamer met erker, moderne open keuken met Siemens apparatuur, kast en openslaande deuren naar de diepe zonnige achtertuin, grote stenen schuur en achterom;

1e verdieping: overloop, slaapkamer aan de voorzijde met erker, slaapkamer aan de achterzijde, slaapkamer aan de achterzijde, badkamer met vloerverwarming, bad, douche, toilet en wastafel;

2e verdieping: overloop met veel bergruimte en kast met cv-ketel en ruimte voor de wasapparatuur, slaapkamer aan de voorzijde, slaapkamer aan de achterzijde, beide met dakkapel.

Bijzonderheden:
* Mooie gezinswoning op een geweldige locatie;
* 5 slaapkamers;
* Goed geïsoleerd huis, overal dubbel glas, energielabel B;
* Prachtige marmeren vloer met vloerverwarming op de begane grond;
* Massief eiken vloerdelen op de verdiepingen.

Deze informatie is door ons met zorg samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn indicatief. De NVM-voorwaarden zijn van toepassing.

Heeft u interesse en wilt u de sfeer proeven en de ruimte ervaren? Wij laten u graag deze gezinswoning aan Eikendael 38 zien.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.000 per maand

Oppervlakte

139m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Eikendael
  • 2245BL
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod