Foto huurwoning te huur in Waalre - De Hurken
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Waalre - De Hurken

Per direct beschikbaar

€ 2.996 p/m

192m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur aangeboden: prachtige woning, rustig gelegen op landgoed 'De Hurken'. Een unieke locatie voor wie op zoek is naar rust, ruimte en prachtig uitzicht, maar toch dichtbij alle gewenste voorzieningen wil wonen. Ideaal gelegen nabij verschillende snelwegen, de High Tech Campus en ASML, ook op enkele minuten afstand van het centrum van Aalst. Toegang tot het landgoed van 15 hectare.

Op het landgoed bevinden zich drie geschakelde huizen: een huis van de beheerder met zijn gezin, een huis dat de verhuurder zelf gebruikt en dit huis dat te huur is. U bereikt het pand via een zandweg en een indrukwekkende oprijlaan. Het pand grenst aan een tennisclub en bevindt zich achter een woonwijk.

Het huis is recentelijk volledig gerenoveerd: prachtige grijze betegelde vloer door het hele huis met vloerverwarming, energielabel B. Twee moderne badkamers, mooie keuken met alle gewenste apparatuur. Dit kan met recht een instapklaar huis worden genoemd.

Huurprijs is exclusief energie (eigen meters), TV/internet en deel gemeentelijke belastingen. Voor water geldt een vast bedrag van € 35 per maand.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.996 per maand

Oppervlakte

192m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • De Hurken
  • 5583AA
  • Waalre

Vergelijkbaar aanbod