Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Voorburg

Den Burghstraat (2275TM)

Vanaf 31 mei 2024,

€ 3.500 p/m

134m²

5 kamers

Omschrijving

Per 1 juni 2024 is deze ruime 2-onder-1-kapwoning gelegen aan de Den Burghstraat te Voorburg beschikbaar. De woning is verdeeld over 3 woonlagen en beschikt over 3 slaapkamers en een thuiswerkplek. In de nabije omgeving bevinden zich diverse winkels en verschillende restaurants. Het oude centrum is op loopafstand. Er is een gunstige verbinding met het openbaar vervoer, waardoor je je snel in Den Haag en aan het strand bevindt. Centraal gelegen en dicht bij uitvalswegen naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Direct achter de woning ligt een park met speeltuin waar je heerlijk kan wandelen. Hier was vroeger een Romeinse stad gevestigd.

Indeling:
In de entree op de begane grond bevinden zich de garderobe en een separaat toilet. Tevens is vanuit hier de bergkelder te bereiken. Door middel van de openslaande deuren is de woonkamer te bereiken. De woonkamer is ruim opgezet en heeft het zit-leefgedeelte en eetgedeelte van elkaar gescheiden. De open keuken beschikt over twee combi-ovens, 5-pits gasfornuis met RVS-afzuigkap, inbouw vaatwasser, koelkast, vriezer en de nodige opbergruimte. Vanuit het eetgedeelte is de ruime achtertuin met eettafel en lounge set te bereiken.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is te bereiken met de trap gelegen in de hal, deze komt uit op de overloop vanwaar de overige vertrekken te bereiken zijn. De grote slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning beschikt over een ensuite badkamer met ligbad, zwevend toilet, regendouche, wastafel met opbergkastje en een designradiator voor handdoeken. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de tweede slaapkamer met extra kastruimte en de tweede badkamer voorzien van een douchecabine, toilet, designradiator en wastafel. De wasmachine en droger bevinden zich hier.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is te bereiken met de trap op de overloop en op deze verdieping zitten de laatste vertrekken. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer en aan de voorzijde bevindt zich een lichte kantoorruimte.

Garage
Naast het huis bevindt zich een zeer ruime garage voor extra opslag en het stallen van fietsen en brommers.

De woning wordt gemeubileerd aangeboden voor €3500,00 excl. gas/water/elektra/televisie/internet en gemeentelijke heffingen. Beschikbaar voor een maximale periode van 24 maanden en oplevering in overleg.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.500 per maand

Oppervlakte

134m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Vanaf 31 mei 2024, tot 30 mei 2026

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Den Burghstraat
  • 2275TM
  • Voorburg

Vergelijkbaar aanbod