Huurwoning Sneek

Gonggrijpstraat (8607BD)

Per direct beschikbaar

€ 525 p/m

89m²

5 kamers

Omschrijving

Vanaf € 525.- inclusief alle kosten!

**Betaalbare Kamers in Woonhuis Ideaal voor Samenwonen**

Op zoek naar een gezellig huis om te delen met vrienden? Deze ruime eengezinswoning aan de Gonggrijpstraat in Sneek biedt meerdere kamers die per direct beschikbaar zijn voor kamergewijze verhuur. Ideaal voor 4 of 5 vrienden die samen willen wonen en genieten van alle voordelen van dit levendige stadsdeel.

**Ideale Ligging bij Binnenstad en Voorzieningen**

De woning is gunstig gelegen in de Lemmerweg-West wijk, op steenworp afstand van het bruisende centrum, uitvalswegen, basisschool en winkelcentrum Boschplein. Met een diepe achtertuin, kunststof kozijnen en goede lichtinval, biedt dit huis alle comfort dat je nodig hebt voor een aangename woonsfeer.

**Kamers voor Elk Budget en Behoefte**

Of je nu een kleine, middelgrote of ruime kamer zoekt, wij hebben voor elk wat wils. De Small kamer, met een oppervlakte van 7m2, is beschikbaar voor slechts €525,- inclusief. Voor meer ruimte kun je kiezen voor de Medium kamer van 10m2 voor €575,- inclusief. En voor degenen die nog meer leefruimte wensen, is er de Large kamer van 12m2 of groter voor slechts €625,- inclusief. Geen verborgen kosten, alles is inbegrepen voor zorgeloos wonen.

**Geschikt voor Diverse Doelgroepen**

Of je nu student bent, professional, alleenstaand of expat, deze kamers bieden de ideale woonoplossing. Maak deel uit van een bruisende gemeenschap en geniet van het comfort en gemak van deze centraal gelegen woning.

Mis deze kans niet en maak van dit huis jouw thuis! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden van dit fantastische pand in Sneek.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 525 per maand

Oppervlakte

89m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Gonggrijpstraat
  • 8607BD
  • Sneek

Vergelijkbaar aanbod