Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Nuenen

Gerwenseweg (5674SG)

Per direct beschikbaar

€ 2.500 p/m

117m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

TE HUUR: Nieuwe vrijstaande woning met panoramisch uitzicht in Nuenen!

Deze eigentijdse woning is in 2023 opgeleverd en direct beschikbaar voor verhuur. Het biedt ruimte en comfort in twee woonlagen, met een sfeervolle woonkamer, luxe keuken, twee slaapkamers en een luxe badkamer. Het afwerkingsniveau is hoog, met hoogwaardige materialen en energielabel A. De ligging is ideaal, met vrij uitzicht over de landerijen en parkeergelegenheid op eigen terrein. Dankzij de grote raampartijen is er veel natuurlijk daglicht in de woning. De locatie is centraal met alle voorzieningen zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten in de buurt. De tuin rondom is recent aangelegd en terras en gazon zijn al gereed voor gebruik.

In Nuenen is veel te beleven, van natuurrijke gebieden tot kunstgaleries, theater en restaurants. Ontdek de historie van Vincent van Gogh in het Van Gogh Village Nuenen en geniet van de gezellige dorpskern. Een ideale plek om te wonen met de perfecte combinatie van rust, groen en alle voorzieningen bij de hand.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.500 per maand

Oppervlakte

117m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Gerwenseweg
  • 5674SG
  • Nuenen

Vergelijkbaar aanbod