Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Nistelrode

Achterstraat (5388TN)

Per direct beschikbaar

€ 950 p/m

30m²

2 kamers

Omschrijving

Klein, maar oh zo gezellig! Welkom in je eigen kleine stukje paradijs aan de Achterstraat in Nistelrode. Dit schattige Tiny House is perfect voor jou, of jullie als stelletje, om te genieten van alle charme die het te bieden heeft.

Binnenin het huisje vind je alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. De knusse woonkamer is voorzien van een flatscreen tv, waarop je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag. Het compacte keukenblok is uitgerust met een combi magnetron, kookplaat en koelkast, zodat je zelf je maaltijden kunt bereiden.

De aparte douche/toiletruimte zorgt ervoor dat je privacy behoudt, en met de beschikbare wasmachine hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een wasserette. In de slaapkamer staat een comfortabel tweepersoonsbed, compleet met een extra tv voor wat ontspanning voor het slapengaan.

Het Tiny House is voorzien van airco en verwarming, zodat je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur. Je hebt je eigen ingang, waardoor je volledige vrijheid hebt om te komen en gaan wanneer je wilt. Daarnaast kun je heerlijk ontspannen op je eigen veranda, waar je kunt genieten van de frisse buitenlucht.

Parkeren is geen probleem, aangezien je je eigen parkeerplaats hebt bij het huisje. De vaste huurprijs voor dit prachtige plekje bedraagt €950,- per maand. Daar komt een vast bedrag van €100,- voor water, energie (flessengas apart), tv en internet bij. De minimale huurperiode is 6 maanden, maar er is ook de mogelijkheid tot verlenging tot maximaal 12 maanden. Voor de borg wordt één maand huur in rekening gebracht.

Helaas kunnen we geen huisdieren toelaten in het Tiny House en is roken niet toegestaan. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat er geen registratieadres mogelijk is. Het huisje is per direct beschikbaar, dus wacht niet te lang met reageren!

Dit pareltje is vooral geschikt voor starters, jongeren en werkende stellen die op zoek zijn naar een betaalbare en charmante woning. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort de trotse bewoner van dit knusse Tiny House in Nistelrode!

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 950 per maand

Oppervlakte

30m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Achterstraat
  • 5388TN
  • Nistelrode

Vergelijkbaar aanbod