Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Naarden

Jan ter Gouwweg (1412HA)

Per direct beschikbaar

€ 975 p/m

50m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ter Gouw Naarden is een uniek nieuwbouwproject op een toplocatie in Naarden, nabij het centrum van Bussum. Dit woonhof, bestaande uit 36 nieuwbouw huur- en koopwoningen, biedt een parkachtige omgeving met speelgelegenheid en is gelegen aan het water aan de Jan Ter Gouwweg.

De energiezuinige woningen bestaan uit drie verdiepingen, met 50 m2 woonoppervlak, een tuin en zijn duurzaam gebouwd. Ze bieden een natuurlijke leefomgeving met optimaal comfort. Het is momenteel nog niet mogelijk om een afspraak te maken, maar u kunt vragen stellen en zelf de locatie (Jan ter Gouwweg 15, 1412HA Naarden) bezoeken.

Belangrijk om te vermelden is dat de servicekosten indicatief zijn en pas na oplevering definitief worden vastgesteld. De woningen hebben een bruto vloeroppervlakte van circa 49 m2.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 975 per maand

Oppervlakte

50m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Jan ter Gouwweg
  • 1412HA
  • Naarden

Vergelijkbaar aanbod