Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Lutjegast

Westerhornerweg (9866TJ)

Per direct beschikbaar

€ 1.250 p/m

150m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Op een landelijke locatie staat een vrijstaand woonhuis met prachtig uitzicht over de landerijen. Het huis heeft een royale tuin en een half vrijstaande bedrijfsloods van ongeveer 130 m² met een zolder van 35 m². De Westerhornerweg ligt nabij het dorp Grijpskerk, op ongeveer 20 autominuten van Groningen. Het dorp biedt een uitstekend voorzieningenniveau, scholen en een actief verenigingsleven. Goede verbindingen met Groningen en Leeuwarden zijn mogelijk via trein en bus. Natuurgebied Het Lauwersmeer ligt op slechts 15 minuten afstand en er zijn volop fiets-, wandel- en kanomogelijkheden in de omgeving.

Het woonhuis heeft op de begane grond een woonkamer van circa 17 m² met een opkamer van 9 m², een halfopen keuken van 31 m² met inbouwapparatuur, een gang met toegang tot de kelder, een slaapkamer van 12 m² en een bijkeuken met toilet, douche en achterdeur. Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk circa 8 m², 8 m² en 14 m² en een zolderruimte. Verwarming en warm water worden verzorgd door een cv-ketel en een gaskachel in de keuken.

De half vrijstaande loods heeft een oppervlakte van ongeveer 165 m² en is voorzien van damwandprofiel, overheaddeuren en garagedeuren. De loods heeft deels een betonnen of tegelvloer en er is een vaste trap naar de zolderverdieping.

Belangrijk om te weten:
- De huurovereenkomst is in eerste instantie voor 2 jaar, maar kan daarna worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
- De huurder is verantwoordelijk voor het onderhoud van de tuinen.
- Onderhoud aan de binnenkant van het huis is voor rekening van de huurder.
- Huisdieren zijn toegestaan na goedkeuring van de verhuurder. Een hond is bespreekbaar.
- Roken is niet toegestaan.
- Het huis heeft recentelijk onderhoud gehad.
- Voordat de woning wordt toegewezen, vindt er een screening plaats op inkomen en financiële stabiliteit. De huurder moet de meest recente inkomensgegevens of belastingaangifte overleggen. De verhuurder behoudt zich het recht voor om de woning niet te verhuren als de uitkomsten van dit onderzoek niet naar wens zijn.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.250 per maand

Oppervlakte

150m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Westerhornerweg
  • 9866TJ
  • Lutjegast

Vergelijkbaar aanbod