Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Kampen

Burgwal (8261EW)

Per direct beschikbaar

€ 1.875 p/m

150m²

6 kamers

Omschrijving

Ruim en licht grachtenpand in het bruisende centrum van Kampen!

Bent u op zoek naar een prachtig gerenoveerd grachtenpand met veel ruimte en comfort? Dan is Burgwal in de binnenstad van Kampen precies wat u zoekt! Dit instapklare woonhuis is volledig gestoffeerd en biedt een ideale locatie, perfect voor jonge gezinnen, stellen en werkenden.

Een oase van ruimte

Met maar liefst 150 vierkante meter woonoppervlakte en 4 riante slaapkamers biedt deze woning alle ruimte die u nodig heeft. De nieuwe vloeren, badkamer, keuken en sanitair geven de woning een frisse uitstraling en zorgen voor een hoog kwalitatief afwerkingsniveau. Of u nu wilt genieten van een rustige avond in de ruime woonkamer of wilt ontspannen in de achtertuin van ongeveer 20 vierkante meter, dit grachtenpand biedt alle mogelijkheden.

Toplocatie in de binnenstad van Kampen

Het grachtenpand is gelegen aan de pittoreske stadsgracht en biedt voldoende parkeergelegenheid voor de deur (vergunning verkrijgbaar voor €140 per jaar). Daarnaast bevindt zich op slechts 3 minuten loopafstand een gratis parkeergarage. De supermarkt en het winkelcentrum liggen om de hoek, waardoor u altijd alles bij de hand heeft. Ook het station is op slechts 10 minuten loopafstand te vinden.

Praktische informatie

De woning heeft een inhoud van 550 kubieke meter en beschikt over energielabel B. Daarnaast is de woning al volledig voorzien van nieuw schilder- en stucwerk, een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuw sanitair en nieuwe vloeren. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een inschrijving mogelijk in het gemeentelijk basis administratie (BRP).

Belangrijke punten

De huurprijs van deze woning bedraagt €1875,- per maand, exclusief gas, water, licht, internet/tv. De minimale huurtermijn is 6 maanden en huisdieren zijn helaas niet toegestaan. We zoeken bij voorkeur een niet-roker, aangezien binnen roken niet is toegestaan. De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur. Daarnaast vragen wij dat de huurder een vaste arbeidsovereenkomst heeft. Indien nodig kunnen er extra zekerheden worden gevraagd. Zakelijke verhuur aan bijvoorbeeld een werkgever is ook mogelijk, inclusief facturatie. Langere huurtermijnen behoren tot de mogelijkheden!

Maak gebruik van de bezichtiging op dinsdag 20 februari vanaf 10:00 uur om dit prachtige grachtenpand met eigen ogen te bekijken.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in dit ruime grachtenpand? Neem dan snel contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. Wees er snel bij, want deze woning zal niet lang beschikbaar zijn!

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.875 per maand

Oppervlakte

150m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Burgwal
  • 8261EW
  • Kampen

Vergelijkbaar aanbod