Huurwoning Kamerik

Mijzijde (3471GM)

Per direct beschikbaar

€ 4.500 p/m

182m²

5 kamers

Omschrijving

Prachtige Vrijstaande Woonboerderij in Kamerik met Ruime Tuin en Parkeergelegenheid

Op een idyllische locatie aan de Mijzijde in het sfeervolle Kamerik staat deze verrassend ruime woonboerderij te huur. Met een oppervlakte van ca. 182 m2 biedt dit vrijstaande woonhuis alle ruimte die je nodig hebt, gecombineerd met een riante tuin van ruim 1900 m2.

Lichte Woonkamer en Moderne Keuken

Bij binnenkomst via de entree/hal word je verwelkomd door een lichte woonkamer dankzij de grote raampartijen. De open en moderne woonkeuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, waaronder een 5-pits kookfornuis, combi-oven, koel-vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser. Aansluitend bevindt zich een ruime slaapkamer met inloopkast en eigen badkamer, compleet met inloopdouche en dubbele wastafel.

Praktische Indeling en Voldoende Slaapkamers

Een vaste trap brengt je naar de eerste verdieping, waar je een ruime overloop/tv-hoek aantreft. Vanuit hier zijn drie slaapkamers bereikbaar, evenals de tweede badkamer met douchecabine, toilet en wastafel. De praktische indeling van de woonboerderij biedt ruimte en comfort voor het hele gezin.

Groene Omgeving en Centrale Ligging

Geniet van vrij uitzicht over de weilanden vanuit de ruime tuin. Deze woonboerderij is gelegen aan een idyllische laan, dicht bij alle voorzieningen in Kamerik en het bruisende centrum van Woerden. Ook steden als Utrecht (op steenworp afstand) en Amsterdam (slechts 20 autominuten) zijn goed bereikbaar. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Voor Expats, Gezinnen en Stelletjes

Deze prachtige woonboerderij is ideaal voor expats, expatgezinnen, gezinnen en stelletjes die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een groene omgeving. De huurprijs bedraagt €4.500 per maand, zonder bijkomende servicekosten. De waarborgsom is €9.000 eenmalig. De woonboerderij is per direct beschikbaar en geschikt voor langdurige bewoning.

Inpakken en Wegwezen!

Grijp nu je kans om deze unieke woonboerderij in Kamerik te betrekken. De combinatie van rust, ruimte en luxe maken dit object tot een ware parel in het Groene Hart van Nederland. Neem snel contact op voor meer informatie of een pre-booking. Dit is jouw kans op de perfecte woonsituatie!

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 4.500 per maand

Oppervlakte

182m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Mijzijde
  • 3471GM
  • Kamerik

Vergelijkbaar aanbod