Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Hulshorst

Varelseweg (8077RB)

Per direct beschikbaar

€ 1.350 p/m

50m²

3 kamers

Omschrijving

**Jouw eigen Cabana op het water op Europarcs Resort Bad Hoophuizen**

Op zoek naar een avontuurlijke en ontspannen vakantie? Dan is deze geweldige Cabana op Varelseweg in Hulshorst echt iets voor jou! Gelegen in het bruisende vakantiepark Europarcs Resort Bad Hoophuizen, biedt dit vrijstaande Chalet de perfecte plek voor een comfortabel, tijdelijk verblijf van ongeveer 3 maanden.

**Toplocatie met volop voorzieningen**

De Cabana bevindt zich op een prachtig waterrijk terrein en het vakantiepark barst van de faciliteiten. Van een watersportcentrum tot een binnenzwembad, van wellnessfaciliteiten tot entertainment, je hoeft je hier geen moment te vervelen. En vergeet niet de fietsverhuur, het restaurant en zelfs de mogelijkheid om een e-chopper te huren - er is werkelijke voor ieder wat wils!

**Luxe en comfort, dat is pas genieten!**

Deze knusse Cabana is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf. Twee slaapkamers met in totaal 4 comfortabele boxspringbedden, een combimagnetron, gasstel, koelkast, koffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker, en zelfs gratis wifi! Buiten kun je relaxen in de tuinset en genieten van de frisse buitenlucht.

**Voor wie is dit paradijsje geschikt?**

Dit juweeltje is ideaal voor starters, jongeren, stelletjes en werkende mensen die graag een unieke ervaring willen beleven. Of je nu samen met je partner wilt genieten van quality time, of even tot rust wilt komen in een inspirerende omgeving, deze Cabana past bij iedereen die op zoek is naar comfort en avontuur.

Waar wacht je nog op? Pak je koffers en maak je klaar voor een onvergetelijk verblijf in deze Cabana op Europarcs Resort Bad Hoophuizen. Laat je betoveren door de prachtige omgeving en alle voorzieningen die binnen handbereik liggen. Boek nu en begin aan jouw ultieme vakantie-avontuur!

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.350 per maand

Oppervlakte

50m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct tot 8 juni 2024

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Varelseweg
  • 8077RB
  • Hulshorst

Vergelijkbaar aanbod