Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Hoorn (NH)

Gortsteeg (1621JT)

Per direct beschikbaar

€ 1.600 p/m

62m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Bent u op zoek naar een leuke eengezinswoning op een rustige locatie? Deze vrijstaande woning biedt uitzicht op het IJsselmeer en ligt op loopafstand van de binnenstad van Hoorn. Met een woonoppervlakte van circa 62 m², openslaande deuren naar de patiotuin en een handige bijkeuken/berging, heeft deze woning veel te bieden. De ruime slaapkamer en de badkamer met ligbad, douche en wastafel maken het plaatje compleet.

Enkele verhuurvoorwaarden zijn dat de oplevering snel kan plaatsvinden, de huurprijs exclusief gas/water/elektra is en de huurperiode minimaal 1 jaar bedraagt. Daarnaast is er een waarborgsom van 2 maanden vereist en zijn huisdieren en roken niet toegestaan in de woning. Om te beoordelen of uw inkomen passend is, zullen we dit vooraf toetsen.

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning, vragen wij u een ingevuld aanvraagformulier aan te leveren. Dit formulier kunt u downloaden via Funda of onder 'Brochure'. Als u voldoet aan de huurvoorwaarden, nemen wij uw inschrijving in behandeling en informeren wij u over de vervolgstappen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.600 per maand

Oppervlakte

62m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Gortsteeg
  • 1621JT
  • Hoorn (NH)

Vergelijkbaar aanbod