Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Holwert

Beyertstrjitte (9151KG)

Per direct beschikbaar

€ 1.925 p/m

108m²

3 kamers

Omschrijving

Welkom bij deze prachtige woning aan de Beyertstrjitte in het pittoreske Holwert. Deze hoekwoning is ideaal voor personeelshuisvesting van arbeidsmigranten en expats die op zoek zijn naar een comfortabel verblijf. Het is een hofjeswoning die rustig is gelegen, waardoor je verzekerd bent van privacy en rust.

Lokatie en buurt
De woning ligt in een rustige en zeer geliefde wijk in Holwert. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik: supermarkten, restaurants, cafés en winkels om te shoppen. De buurt is kindvriendelijk en rustig, waardoor het uitermate geschikt is voor gezinnen of koppels die graag in een rustige omgeving willen wonen.

Indeling van de woning
Deze eengezinswoning beschikt over drie slaapkamers, een ruime woonkamer, een moderne keuken, een badkamer en een apart toilet. De woning is goed onderhouden en voorzien van alle moderne gemakken, waardoor je je hier meteen thuis voelt. De keuken heeft alle apparatuur die je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden en de badkamer is modern en compleet uitgerust.

Buitenruimte
Naast de woning bevindt zich een ruime tuin waar je heerlijk kunt genieten van de zon en de rust. De tuin is goed onderhouden en biedt genoeg ruimte om te ontspannen of om gezellig buiten te eten met vrienden of familie.

Conclusie
Woon je graag in een rustige omgeving waar je alles bij de hand hebt? Dan is deze woning aan de Beyertstrjitte in Holwert de ideale plek voor jou. Het is een mooie hoekwoning met hofje, waar je gegarandeerd van privacy en rust geniet. Deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf, ideaal voor personeelshuisvesting van arbeidsmigranten en expats. Aarzel niet langer en plan snel een bezichtiging!

Huur voor 4 personen is € 1.925,- p.m. en voor 5 personen is € 2.400,- p.m. en voor 6 personen € 2.925,- (exclusief. Mogelijk internet erbij voor € 50,- p.m.)

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.925 per maand

Oppervlakte

108m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Beyertstrjitte
  • 9151KG
  • Holwert

Vergelijkbaar aanbod