Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Hilvarenbeek

Koestraat (5081BB)

Per direct beschikbaar

€ 1.750 p/m

197m²

5 kamers

Omschrijving

Charmant herenhuis met karakteristieke elementen in het centrum van Hilvarenbeek!

Dit sfeervolle herenhuis uit 1875 is een ware parel voor liefhebbers van authentieke details. Gelegen aan de Koestraat in de gezellige wijk Hilvarenbeek, biedt deze woning een perfecte mix van klassieke charme en moderne gemakken. De locatie is ideaal, op steenworp afstand van het levendige Vrijthof en alle voorzieningen die Hilvarenbeek te bieden heeft.

Bij binnenkomst wordt direct de aandacht getrokken door de prachtige tegelvloer die doorloopt vanuit de hal naar de keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, waaronder een gasfornuis, oven, koelkast en vaatwasser. Tevens is er een handige bijkeuken waar de was apparatuur geplaatst kan worden. Vanuit de bijkeuken betreedt u de ruime achtertuin, gelegen op het zuidoosten. Hier kunt u heerlijk genieten onder de ruime overkapping, en achterin de tuin is er nog een berging en een achterom. Tussen de keuken en bijkeuken bevindt zich een separaat toilet.

De woonkamer is voorzien van een prachtige eikenhouten vloer en is verdeeld in twee delen door middel van schuifdeuren met glas-in-lood. Het voorste gedeelte van de woonkamer heeft een sfeervolle erker, wat zorgt voor een extra dimensie. Het achterste gedeelte van de woonkamer kijkt uit op de achtertuin en is voorzien van een mooie wandkast en openslaande tuindeuren.

Op de eerste verdieping, bereikbaar via de fraai beklede trap met roedes, bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een douchecabine, een toilet en een dubbele wastafel. Via de trap op de eerste verdieping bereikt u de tweede verdieping, waar zich een ruime zolder bevindt die perfect kan dienen als extra slaapkamer met een grote inloopkledingkast.

De kale huurprijs van deze prachtige woning bedraagt €1750,- per maand, exclusief gas, water en elektriciteit. Bij aanvaarding van de woning dient een waarborgsom ter hoogte van 1 maandhuur te worden voldaan. De exacte beschikbaarheidsdatum wordt in overleg met de verhuurder bepaald.

Om in aanmerking te komen voor deze fantastische woning, vragen wij u vriendelijk om de volgende documenten te verstrekken aan de verhuurder:

- Een kopie van uw identiteitsbewijs
- Een kopie van uw arbeidsovereenkomst
- De laatste drie loonstrookjes
- Een getekende verhuurdersverklaring

Wacht niet langer en maak vandaag nog een pre-booking voor een bezichtiging van dit prachtige herenhuis!

Doelgroep: expats, expatgezinnen, gezinnen en stelletjes.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.750 per maand

Oppervlakte

197m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Koestraat
  • 5081BB
  • Hilvarenbeek

Vergelijkbaar aanbod