Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Halfweg

Schoolstraat (1165HC)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

125m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

NIEUW! TE HUUR: Ruime herenwoning in de buitenwijken van Amsterdam (Halfweg). Deze riante woning heeft een gebruiksoppervlakte van meer dan 185m2 verdeeld over 4 verdiepingen. Met 4 slaapkamers is dit huis ook ideaal voor grotere gezinnen. Het dorp Halfweg is een heerlijke plek om te wonen, met veel vrijheid en groen om je heen, maar je bent ook binnen 10 minuten in de drukte van de stad (ongeveer 9 minuten met de trein naar het hart van Amsterdam of Haarlem). Het nabijgelegen Spaarnwoude Bos biedt een grote verscheidenheid aan sportmogelijkheden (Golf, Paardrijden, Klimmen, Zwemmen, Fietsbaan, Indoor Ski Baan, enz.). De winkels, basisscholen en andere belangrijke voorzieningen zijn op ongeveer 5 minuten lopen over de brug in Zwanenburg en de hoofdwegen naar Amsterdam en Haarlem zijn dichtbij. Op loopafstand vind je ook enkele goed aangeschreven restaurants (veel met terrassen aan het water) en een paar leuke bars. In 2020 openden de deuren van de 'thestyle outlets' op de voormalige locatie van de Suikerfabriek, waar je luxe kledingwinkels en de nodige horecagelegenheden vindt. Dit is slechts op 5 minuten lopen.

Indeling:
Entree, gang met meterkast, toiletruimte en trap naar de kelder. Ruime woonkamer met aangrenzende open keuken en deur naar de achtertuin. 1e verdieping: Overloop, toiletruimte, badkamer met bad, douche en dubbele wastafel. 2 grote slaapkamers met inbouwkasten, 1 met eigen balkon en een kleine slaapkamer. Trap naar de zolderverdieping met grote slaapkamer en bergruimte.

Kelder: 1,80 meter stahoogte, grote open ruimte met wasmachine/droger aansluitingen, werkplaats en een ruimte ingericht als bar/man cave.

Tuin: diepe tuin met schuur en achterom.

Bijzonderheden:
Huurprijs: € 2.250 per maand exclusief (gas/elektriciteit/water)
Huurperiode: 2 jaar, met een minimum van 1 jaar
Waarborgsom: €4.500
Perceeloppervlakte: 213m2
Gebruiksoppervlakte: 185m2
4 slaapkamers
Diepe tuin
Prettige en kindvriendelijke woonwijk
Veel voorzieningen in de buurt
Voldoende parkeergelegenheid rondom het huis
Directe verbindingen met de stad en op 5 minuten lopen van het treinstation.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

125m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Schoolstraat
  • 1165HC
  • Halfweg

Vergelijkbaar aanbod