Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Badhoevedorp

Orchideelaan (1171MN)

Per direct beschikbaar

€ 2.500 p/m

140m²

1 kamer

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Een ruime en lichte gezinswoning in Badhoevedorp! - Ruime woonkamer met zonnige achtertuin op het zuiden met achteringang, gelegen in kindvriendelijke buurt en centraal bij Amsterdam, Schiphol, Amstelveen en Haarlem.

Begane grond: Hal met toilet, ruime bergkast, trap en toegang tot de woonkamer. Grote lichte woonkamer met marmeren vloer (travertijn) met vloerverwarming en openslaande deuren naar de tuin. Aan de voorkant van het huis bevindt zich de open keuken, voorzien van alle moderne gemakken.

Eerste verdieping: Ruime slaapkamer (ca. 18 m2), ideale kantoor- of kinderkamer. Beide kamers hebben een wandkast met veel ruimte. Moderne badkamer met toilet, dubbele wastafel en inloopdouche.

Tweede verdieping: Ruime slaapkamer met balkon over de hele lengte. Op de overloop bevindt zich een wasmachine-aansluiting en ruimte voor een werkplek.

Tuin: Zonnige tuin op het zuiden met berging voor fietsen en achteringang, tegenover een speeltuin, ideaal voor gezinnen met kinderen.

Locatie: 20 min fietsen naar Amsterdam, Leidseplein en Museumplein, op loopafstand van tram 2 naar Amsterdam, bushalte naar Hoofddorp, openbaar parkeren, nabij Schiphol, Haarlem en Zandvoort strand.

Overige informatie: Huurprijs excl. g/w/e, max. 2 jaar huurperiode, niet geschikt voor woningdelers, 2 maanden borg, per direct beschikbaar. Neem contact op voor een bezichtiging!

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.500 per maand

Oppervlakte

140m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Orchideelaan
  • 1171MN
  • Badhoevedorp

Vergelijkbaar aanbod