Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Haarlem

Dr. Leijdsstraat (2021RG)

Per direct beschikbaar

€ 2.245 p/m

87m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Op steenworp afstand van winkelstraat "Cronje", op de grens van de Transvaalwijk, bieden we dit charmante herenhuis aan. Het huis heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping en ligt gunstig ten opzichte van de snelweg naar Haarlem Centrum, Amsterdam en Hoofddorp. Gratis parkeren voor de deur!

Benedenverdieping: Entree in de hal die toegang biedt tot de ruime woonkamer met moderne open keuken inclusief diverse apparatuur. Onlangs is het hele huis gerenoveerd, inclusief smaakvol laminaat. Modern toilet onder de trap. Aan de achterzijde van het pand is een kamer die ideaal is als kantoor of logeerkamer, aangrenzende badkamer biedt toegang tot de mooi afgewerkte bergruimte met wasmachineaansluiting. Kamer achter de keuken geeft toegang tot de strak betegelde tuin.

Eerste verdieping: Centrale overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en de moderne badkamer met wastafel, inloopdouche en tweede toilet. De grote slaapkamer aan de voorkant van het huis is voorzien van een vide die kan dienen als opslagruimte of slaapplek.

Bijzonderheden:
- Huurperiode is gebaseerd op een bepaalde periode met een maximum van 24 maanden.
- Naast de maandelijkse huur moet de huurder zorgen voor de kosten van gas, elektriciteit, water, TV/Internet en gemeentelijke belastingen.
- Het huis wordt deels gestoffeerd verhuurd (vloerafwerking is aanwezig).
- Huisdieren en roken zijn niet toegestaan.
- Het huis is geschikt voor een (klein) gezin en de verhuurder wil het huis niet beschikbaar stellen aan woningdelers.
- Deze woning kan worden gehuurd door iemand met een stabiel maandelijks inkomen uit werk en helaas niet met een garantsteller of een huurder die de woning zelf niet kan betrekken.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.245 per maand

Oppervlakte

87m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Dr. Leijdsstraat
  • 2021RG
  • Haarlem

Vergelijkbaar aanbod