Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Haarlem

Herman van den Berghstraat (2025GS)

Per direct beschikbaar

€ 1.790 p/m

90m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Let op! Deze advertentie wordt op meerdere kanalen aangeboden. De selectie van kandidaten gebeurt door een voorselectie op basis van gezinssamenstelling en inkomen. De huurprijs bedraagt €1650 plus €140 voor een parkeerplek en €17,50 aan servicekosten, wat neerkomt op een totaal van €1807,50. De woning is geschikt voor een huishouden met minstens 1 kind en vereist een bruto jaarinkomen van minimaal €79.200 of €6600 bruto per maand.

De tussenwoning heeft een open keuken, een badkamer met douche en wastafel, een achtertuin op het oosten met toegang tot een afgesloten parkeerterrein, en een zolder met 1 slaapkamer en een balkon op het zuiden. De woning beschikt over vloerverwarming en een eigen parkeerplaats voor €140. De woning wordt verhuurd voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar. Pré Wonen hanteert toewijzings- en inkomenseisen om overbelasting te voorkomen. Het Marsmanplein, Schoterbos, Noorder Sportpark en het centrum van Haarlem bevinden zich in de buurt. Let op de toewijzingseisen van Pré Wonen om teleurstellingen te voorkomen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.790 per maand

Oppervlakte

90m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Herman van den Berghstraat
  • 2025GS
  • Haarlem

Vergelijkbaar aanbod