Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Goes

Cornelisweg (4463AK)

Per direct beschikbaar

€ 1.500 p/m

105m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze unieke bungalow in Goes is gelegen in een rustige buurt aan de rand van het centrum, in een autovrije straat. De woning is bijna volledig omgeven door drie goed onderhouden tuinen en is volledig gemeubileerd en luxueus afgewerkt.

Indeling:

Begane grond:
Via de voortuin bereikt u de voordeur die toegang geeft tot de centrale hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle ruimtes, zoals de halfopen keuken die volledig is uitgerust. Via de keuken komt u in de grote woon- en eetkamer met veel zonlicht door de grote ramen en het dakraam. Er zijn twee slaapkamers van 20m2 en 10m2, de grootste met airconditioning en televisie. De badkamer heeft een wastafel en inloopdouche, en er is een apart toilet.

De woning heeft drie tuinen, omgeven door hagen en hekken voor privacy. De tuinen hebben opslagruimtes voor bijvoorbeeld fietsen en een wasruimte met wasmachine en droger.

- Alleen gemeubileerd te huur
- Huurprijs is exclusief €300 servicekosten: gas/water/elektriciteit/internet/TV/tuinonderhoud

Neem bij interesse of vragen contact met ons op.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.500 per maand

Oppervlakte

105m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Cornelisweg
  • 4463AK
  • Goes

Vergelijkbaar aanbod