Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Enkhuizen

Meeuwenlaan (1602ND)

Per direct beschikbaar

€ 1.500 p/m

116m²

5 kamers

Omschrijving

Deze gestoffeerde 5 kamer tussenwoning met voor-achtertuin en vrijstaande berging is vrijgekomen en dus zijn wij voor de verhuurder op zoek naar een nieuwe bewoner.

Gunstig gelegen: Aan de Meeuwenlaan te Enkhuizen op 100m afstand van het overdekte winkelcentrum en nabij uitvalswegen en overige openbare instellingen. N505/N307

De eigenaar heeft de woning goed aangepakt. Zo zijn o.a. de keuken, badkamer, toilet, dakramen, laminaat op alle verdiepingen en de wandafwerking vernieuwd. Ook heeft de eigenaar gezorgd voor een vaste trap naar de tweede verdieping voor nog meer ruimte en een volwaardige extra slaapkamer.

Op korte afstand van de woning vind je winkelcentrum Koperwiekplein, diverse scholen, wijkcentrum 'De Bonte Veer'. De binnenstad en treinstation van Enkhuizen is gemakkelijk te bereiken via een goede busverbinding, maar ook per fiets ben je zo in de binnenstad en bij het treinstation.

Begane grond:

Indeling: hal met garderoberuimte, meterkast, trapopgang naar 1e verdieping, separaat toilet v.v. hangtoilet met hoekfonteintje, deur naar de lichte en ruime woonkamer (ca.30m2) Door de grote raampartijen heeft u een fraai uitzicht over de voor en achtertuin (ca.72m2 ZO) met stenen berging (ca. 12 m2) en achterom.

Keuken:
luxe open keuken v.v. 5-pits fornuis met hete luchtoven, RVS afzuigkap, vaatwasser en granieten blad. Ook is er heerlijk veel werkblad en kastruimte en via de openslaande deur komt u in de tuin.

1e verdieping:
Ruime overloop verleend toegang tot de drie slaapkamers (waarvan twee ruime slaapkamers met vaste kasten en een kleinere slaapkamer nu in gebruik als inloopkast) met recht opgetrokken wanden en grote raampartijen welke voor voldoende lichtinval en ventilatie zorgdragen.
De badkamer is voorzien van douchecabine in hoekopstelling, wastafelmeubel en tweede toilet.

2e verdieping:
via vaste trap bereikbare overloop met opstelling Cv-installatie (2018) elektronisch ventilatiesysteem, aansluitingen voor uw wasmachine/droger extra bergruimte in het knieschot en deur naar de ruime 4e slaapkamer met 2 dakramen en tevens voorzien van Laminaat.

De huur is €1.500,- Pm excl. GWE en gemeente belastingen. Er wordt een borg gerekend en u kunt gratis bij de woning parkeren.

Voor verdere informatie en bezichtigingen stuurt u ons dan een mail met uw motivatie. Wij zijn u graag verder van dienst.

Overige kenmerken:

- Per 1 Februari beschikbaar
- Voor de langere termijn te huur
- Gestoffeerd
- Maximaal 4 personen
- Voorzien van laminaat
- Voorzien van verlichting

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.500 per maand

Oppervlakte

116m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Onderhoud

Goed

Inrichting

Gestoffeerd

Locatie van deze huurwoning

  • Meeuwenlaan
  • 1602ND
  • Enkhuizen

Voorzieningen in de buurt

  • Enkhuizen

    Treinstation - 1,7 km

  • DEEN

    Supermarkt - 16m

  • Restaurant Het Plein

    Restaurant - 16m

  • Milieu Educatie Centrum De Witte Schuur

    Toeristische attractie - 1,3 km

  • Strandpaviljoen Enkhuizen

    Café - 1,3 km

  • Cinema Enkhuizen

    Bioscoop - 1,8 km

  • RSG Enkhuizen

    Middelbare school - 74m

  • Dijklander Ziekenhuis

    Ziekenhuis - 16,8 km

Vergelijkbaar aanbod