Foto huurwoning te huur in Den Haag - 2e Schuytstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - 2e Schuytstraat

Per direct beschikbaar

€ 4.995 p/m

251m²

8 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig herenhuis van 251 m2 waar alle authentieke details zorgvuldig zijn bewaard. Deze woning met 5 slaapkamers heeft een zonnige achtertuin op het zuiden, een luxe keuken, twee badkamers, eiken parketvloeren, prachtige ornamentale plafonds en glas-in-loodramen. De woning is onlangs gerenoveerd en verkeert in uitstekende staat.

De woning is ideaal gelegen nabij winkels, internationale scholen, centra en openbaar vervoer, maar ook zeer dicht bij het strand, de zee en de duinen. De wijk Duinoord wordt gekenmerkt door historische kronkelende straten en grote herenhuizen uit het begin van de 20e eeuw. De Reinkenstraat heeft een aantrekkelijk winkelgebied met veel speciaalzaken en eetgelegenheden. Parkeren in dit gebied is op straat met een vergunning.

INDELING:
Statige hal met ornamenten en een prachtige vloer. Gang met een recent gepolijste granieten vloer en extra bergruimte onder de trap. Via de gang bereikt u het moderne toilet en de kelder met stahoogte.

Sfeervolle en suite kamer met visgraatparket. Rijk geornamenteerde plafonds en glas-in-lood suite afscheiding. De voorkamer heeft een open haard, terwijl de achterkamer in verbinding staat met de grote luxe keuken. De keuken is uitgevoerd in neutrale kleuren met een prachtig zwart aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: Eiken parketvloeren, geornamenteerde plafonds en marmeren open haarden in elke kamer. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime kamer met glas-in-loodramen en een marmeren open haard. Aan de achterzijde is een grote kamer met marmeren open haard en een derde kamer die als kleedkamer is ingericht. Moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.

Tweede verdieping: Opnieuw authentieke details, balkon, zonnig terras en luxe badkamer. Kamers met vaste kasten en marmeren open haarden. Tweede badkamer met ligbad en inloopdouche.

Opmerkingen:
- Minimale huurperiode van 12 maanden en een maximum van 60 maanden.
- Energielabel C
- Huurprijs is exclusief gas/water/elektriciteit en TV/internet.
- Borg van twee maanden.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 4.995 per maand

Oppervlakte

251m²

Aantal kamers

8

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • 2e Schuytstraat
  • 2517TS
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod