Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag

Alkmaarsestraat (2587RM)

Per direct beschikbaar

€ 4.000 p/m

267m²

10 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig huis in de bruisende wijk Scheveningen, op een steenworp afstand van het strand. Deze gerenoveerde woning is ruim en licht met een zonnige voor- en achtertuin. Het huis beschikt over luxe tegels, twee moderne badkamers, een heerlijk balkon, prachtige stoffering en een keuken met apparatuur. Met maar liefst zes ruime slaapkamers en twee grote kelderruimtes biedt deze woning alles wat je maar kunt wensen. Gunstig gelegen ten opzichte van auto en openbaar vervoer en in de buurt van diverse internationale organisaties, scholen en ambassades. De woning is nabij het strand van Scheveningen gelegen, met de iconische pier en het Kurhaus op loopafstand.

Indeling:
Voortuin, entree, hal met gastentoilet, toegang tot ruime woon- en eetkamer met open keuken, toegang tot achtertuin, trap naar de kelder. Kelder met drie functioneel in te delen kamers, douche en wasruimte.

1e verdieping:
Overloop, toilet, badkamer, ruime slaapkamer met toegang tot balkon, twee extra slaapkamers.

2e verdieping:
Overloop, toilet, tweede badkamer, twee slaapkamers met dakkapel.

Bijzonderheden:
- Geweldige locatie nabij strand en stad
- Luxe gerenoveerd
- Voor- en achtertuin

Huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit, TV en internet. Waarborgsom bedraagt 2 maanden huur. Minimale huurtermijn is 1 jaar. Vereisten voor huur zijn o.a. kopie paspoort, werkgeversverklaring en inkomensgegevens van de laatste 3 maanden. Bij werkgeversovereenkomst zijn aanvullende documenten vereist.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 4.000 per maand

Oppervlakte

267m²

Aantal kamers

10

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Alkmaarsestraat
  • 2587RM
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod