Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Delft

Westplantsoen (2613GR)

Per direct beschikbaar

€ 2.675 p/m

135m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig, gestoffeerd 6-kamer familiehuis met mooi uitzicht op groen en water, ruime voortuin, 5 slaapkamers, ruime en zonnige achtertuin met schuur. Dit gezellige huis biedt veel comfort en is gelegen in de populaire en mooie wijk "Hof van Delft", dicht bij het centrum en lokale winkels. Openbaar vervoer faciliteiten, de TU campus, recreatie en het station zijn gemakkelijk bereikbaar! Dicht bij basisscholen, middelbare scholen en sportfaciliteiten. De huurprijs is € 2.675,- per maand exclusief G/W/E/TV en internet. Beschikbaar vanaf 1 april 2024!

Indeling:
Begane grond: voortuin, entree, ruime vestibule, gang, modern toilet met wastafel. Ruime woon-/eetkamer (ca. 4.04x3.74 / 4.57x3.73) ensuite, prachtig erker aan de voorzijde en openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. Keuken (ca. 3.15x1.90) met fornuis, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Zonnige achtertuin met houten schuur en achterom.

Eerste verdieping: overloop, moderne badkamer met wastafel, douche, toilet en wasmachine. Ruime slaapkamer (ca. 3.70x3.96) aan de achterzijde met kast en toegang (via dubbele deuren) tot zonnig achterbalkon. Ruime slaapkamer (ca. 4.11x3.69) aan de voorzijde. Voorzijkamer (ca. 2.39x1.93).

Tweede verdieping: ruime overloop, slaapkamer (ca. 3.80x3.41) aan de achterzijde. Slaapkamer (ca. 5.43x2.59) met veel opbergruimte. Zolder/berging.

Voorwaarden:
- Geschikt voor een gezinshuishouden van maximaal 4/5 personen, geen studenten, geen groepsverhuur
- 1 maand borg
- Huur dient vooruitbetaald te worden
- Er worden geen verklaringen gegeven over het selectieproces
- Minimale contractduur van 12 maanden
- 1 maand opzegtermijn bij beëindiging van het contract
- Huisdieren niet toegestaan
- ROZ-huurcontract
- Niet roken en geen wijzigingen aan het pand (schilderen, boren, etc.) zonder schriftelijke toestemming van de verhuurder.

Uit dit aanbod kunnen geen rechten worden ontleend, aangezien wijzigingen mogelijk zijn.

Hoe verder te gaan als u een woning wilt huren:

Lever in op ons kantoor:

1. Kopie paspoort
2. Kopie salarisstrook of arbeidsovereenkomst
3. Volledig ingevulde en ondertekende intentieverklaring (zoals bijgevoegd in onze brochures)

Wij zullen contact opnemen met de eigenaar en uw verzoek bespreken. Als de eigenaar de deal bevestigt, zullen wij een huurcontract opstellen (Model Raad van Onroerende Zaken: ). Wij sturen u een concept per e-mail en plannen een afspraak voor het ondertekenen van het contract en ook een afspraak voor inspectie van uw nieuwe woning. We zullen de plaats samen met u inspecteren en als alles in orde is, ontvangt u de sleutel.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.675 per maand

Oppervlakte

135m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Westplantsoen
  • 2613GR
  • Delft

Vergelijkbaar aanbod