Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Delfgauw

Zuidpoldersingel (2645KC)

Per direct beschikbaar

€ 2.300 p/m

150m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruime, gemeubileerde 5-kamer gezinswoning gelegen op de hoek met een zeer brede achtertuin met achteruitgang en met dakterras, gelegen in de jonge en kindvriendelijke Emerald. De woning is zeer centraal gelegen ten opzichte van het stadscentrum van Delft, de Technische Universiteit Delft en recreatiegebied "Delftse Hout". In de wijk zelf bevinden zich scholen en een winkelcentrum voor alle dagelijkse boodschappen. Daarnaast is het een uitstekende locatie ten opzichte van het openbaar vervoer en de verschillende snelwegen (waaronder de A4 en A13). De huurprijs bedraagt € 2.300,- per maand exclusief G/W/E/TV en internet. Beschikbaar per 15 juli 2024.

Indeling:
Begane grond: entree, ruime hal met toilet. Woonkamer met prachtige verlichting door het speciale, grote raam in de vorm van een cirkel. Moderne keuken met diverse inbouwapparatuur. Ruime achtertuin op het oosten met achteruitgang. Garage in de tuin is niet inbegrepen in de huur.
Eerste verdieping: overloop, kast met wasmachineaansluiting, drie slaapkamers en nette badkamer.
Tweede verdieping: werkruimte en slaapkamer met toegang tot dakterras.

- Geschikt voor een gezin van maximaal 5/6 personen; geen studenten, geen groepsverhuur!
- 1 maand borg vooraf te betalen
- Huur moet vooraf op de rekening van de verhuurder betaald zijn
- Minimaal 12 maanden contract
- Huisdieren alleen toegestaan na overleg met de eigenaar
- Roken binnenshuis niet toegestaan en geen aanpassingen aan de woning zonder schriftelijke toestemming van de verhuurder
- Als huurder dien je financieel stabiel te zijn gedurende de gehele huurperiode.

Na interesse per e-mail volgt een selectieproces waarbij 3 tot 10 kandidaten worden uitgenodigd voor een bezichtiging. Bij positieve terugkoppeling van de eigenaar wordt een huurovereenkomst opgesteld en een inspectie ingepland. Bij akkoord ontvang je de sleutel van je nieuwe woning.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.300 per maand

Oppervlakte

150m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Zuidpoldersingel
  • 2645KC
  • Delfgauw

Vergelijkbaar aanbod