Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Boxmeer

de Raetsingel (5831KC)

Per direct beschikbaar

€ 1.750 p/m

139m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig halfvrijstaand woonhuis te huur in het centrum van Boxmeer, met uitzicht op het Weijerpark. Het huis beschikt over een garage, tuin op het westen en parkeergelegenheid op eigen terrein. Huurprijs is €1750 per maand, waarborgsom van 2 maanden huur. Minimaal bruto-inkomen vereist is 2x de huurprijs per maand. Woning wordt aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Bezichtiging aanvragen via het kantoor.

Begane grond: hal met toilet en meterkast, ruime garage, woonkamer met hoog plafond, leefkeuken met toegang tot de achtertuin.

1e verdieping: 3 slaapkamers, wasruimte, nette badkamer met inloopdouche.

2e verdieping: vliering bereikbaar via luik. Gelegen in Boxmeer, grenzend aan natuurgebied "de Maasheggen". Goede bereikbaarheid met A73 en A77, treinstation aanwezig. Boxmeer biedt diverse voorzieningen en gezellige winkels en horecagelegenheden.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.750 per maand

Oppervlakte

139m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • de Raetsingel
  • 5831KC
  • Boxmeer

Vergelijkbaar aanbod