Huurwoning Boskoop

Nieuwstraat (2771XG)

Per direct beschikbaar

€ 2.495 p/m

107m²

4 kamers

Omschrijving

Authentiek, sfeervol en tot in de puntjes verzorgd, dat zijn slechts enkele van de unieke kenmerken van deze karakteristieke vrijstaande woning. Hier vind je maar liefst drie ruime slaapkamers, een kelder, nette achtertuin en een houten berging. Kortom, je komt hier helemaal niets te kort. Wonen in "De Jordaan" van Boskoop.

Begane grond
Via de voordeur kom je binnen in een diepe hal. In de hal tref je een houten vloer en lichte wanden voorzien van inbouwspots aan. Verder leidt de hal naar een kelder, keuken en een woonkamer.
Opvallend aan de woonkamer zijn de houten steunbalken aan het plafond. Tevens kun je hier uitstekend loungen en dineren. De woonkamer loopt naadloos door in een keuken.
In de open leefkeuken vind je witte greeploze keukenkasten en een prachtig kookeiland met een wit keukenblad. Verder ben je hier voorzien van een inductiekookplaat met afzuiging, oven, combi-magnetron, vaatwasser en een -koelkast. Ook leidt de keuken naar een eerste verdieping en een bijkeuken (ook voorzien van een houten vloer).
De bijkeuken is voorzien van een wasmachine aansluiting en een droger aansluiting. Daarnaast biedt de bijkeuken doorgang naar de voor- en achtertuin, aparte deur naar het zijpad, separaat toilet en een moderne badkamer.
De stijlvolle badkamer is ingericht met een mooie tegelvloer en lichte keramische tegels aan de wand. Verder ben je in de badkamer voorzien van een glazen douchecabine met regendouche en een wastafel in meubel.

Eerste verdieping
Middels een vaste trap op de begane grond is een eerste verdieping te betreden van waaruit je boven komt op een overloop. De overloop biedt doorgang naar een tweede verdieping en drie slaapkamers.
Op het moment zijn de drie slaapkamers ingericht als een hoofdslaapkamer, een thuiskantoor en een kleedkamer, welke is voorzien van een wastafel in meubel. Daarnaast zijn de kamers uitgerust in neutrale tinten.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevindt zich een zolder welke ideaal is om bijvoorbeeld als extra opslagruimte te gebruiken.

Buitenruimte
In de achtertuin (recentelijk aangelegd) liggen keurige tuintegels en plantenbakken met wat groen. De tuin is verder voorzien van een water ornament, heeft een computergestuurd bewateringssysteem (zweetslangen) en verlichting die automatisch bij schemer aangaat. Vanuit de tuin is de houten berging te betreden. Daarnaast is de achtertuin ideaal om heerlijk te loungen. Tevens biedt de tuin veel privacy met dank aan de houten schuttingen.

Locatie
De Nieuwstraat is één van de "oudste straatjes" van Boskoop. In de buurt wonen relatief veel gezinnen. Daarnaast liggen alle voorzieningen zoals supermarkten, gezellige restaurants, diverse scholen en overige winkels op fietsafstand. De bereikbaarheid is goed met het openbare vervoer (bushaltes, NS-station) en een uitvalsweg (N207) nabij gelegen.

Bijzonderheden
- Kindvriendelijke buurt
- Drie slaapkamers
- Goed onderhouden woning
- Een kelder
- Houten berging
- Voorzieningen nabij
- Goede bereikbaarheid

Huurprijs: €2.495,- excl. nutsvoorzieningen - gemeubileerd

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.495 per maand

Oppervlakte

107m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Nieuwstraat
  • 2771XG
  • Boskoop

Vergelijkbaar aanbod