Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Barendrecht

Gazellenburg (2994CS)

Per direct beschikbaar

€ 3.750 p/m

160m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Een prachtig en ruim familiehuis met 4 slaapkamers en 2 badkamers, een groot terras en een carport voor 2 auto's. Dit huis aan de Gazellenburg in Barendrecht is ideaal voor gezinnen en kindvriendelijk. De woning kijkt uit op de "Hof van Carnisse", waar kinderen veilig kunnen spelen.

Het huis is prachtig ingericht met een gezellig interieur en luxueuze uitstraling. De zachte kleuren met mooie accenten en stijlvolle accessoires zorgen voor een perfect plaatje in alle ruimtes.

Op de begane grond vind je een ruime woonkamer met een sfeervolle elektrische haard en een stijlvolle keuken van alle luxe gemakken voorzien. Op de 1e verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en 2 inloopkasten, evenals een pantry en toegang tot een groot terras. De 2e verdieping biedt 3 slaapkamers, een badkamer en een handige wasruimte.

Dit huis is volledig afgewerkt en instapklaar, met glad gestucte muren, hoogwaardige vloeren, mooie raambekleding en rolluiken. Een prachtig huis op een kindvriendelijke locatie met alle voorzieningen in de buurt. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf de luxe en comfort van deze woning.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.750 per maand

Oppervlakte

160m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Gazellenburg
  • 2994CS
  • Barendrecht

Vergelijkbaar aanbod