Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Assendelft

Willem Sijpesteijnstraat (1566KG)

Per direct beschikbaar

€ 2.975 p/m

105m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim huis met zes slaapkamers beschikbaar voor een groep die samen een langdurig duurzaam huishouden onderhoudt. Het huis, gelegen in een rustige straat nabij de Dorpsstraat, biedt voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen en winkels op loopafstand en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Winkelen kan in het winkelcentrum “De Saen” in Saendelft of het centrum van Krommenie. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A8 richting Amsterdam, of neem de trein vanaf station Krommenie-Assendelft naar Amsterdam-Sloterdijk in 18 minuten.

Het huis heeft een voortuin en een ruime achtertuin, een grote woonkamer en aparte keuken op de begane grond, vier slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping, en twee ruime slaapkamers op de tweede verdieping. Beschikbaar vanaf 30-06-2024 voor €2975 per maand, exclusief nutsvoorzieningen. Borg €2750, contractduur onderhandelbaar met mogelijkheid voor langere termijn. Voor een groep van maximaal 6 personen die een langdurig duurzaam huishouden voeren, waarbij huurders een onderlinge relatie moeten hebben. Buitenkant van het huis wordt binnenkort geschilderd. Vermelde afmetingen zijn indicatief.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.975 per maand

Oppervlakte

105m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Willem Sijpesteijnstraat
  • 1566KG
  • Assendelft

Vergelijkbaar aanbod