Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amsterdam

Wisselstraat (1019TM)

Per direct beschikbaar

€ 2.800 p/m

110m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Niet geschikt voor 3 deelbare collega's/vrienden. Ruime, energiezuinige woning van 3 verdiepingen met 3 slaapkamers in de Oostelijke Eilanden, op korte fietsafstand van het Centraal Station. Het huis heeft een dakterras met prachtig uitzicht en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De ruime keuken en moderne badkamers zijn onlangs gerenoveerd.

Indeling:

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een en-suite badkamer en een apart toilet. De tweede verdieping leidt naar de lichte en ruime woonkamer, met de keuken aan de achterkant. De keuken is uitgerust met diverse apparaten en veel opbergruimte.

Via een open interne trap bereik je de derde verdieping. Hier bevindt zich een slaapkamer, een badkamer en een dakterras met vrij uitzicht over de stad.

Het huis heeft zonnepanelen en wordt verwarmd via stadsverwarming. Verwarming kan per ruimte worden geregeld en ingepland via een app.

Locatie:

De Oostelijke Eilanden is een unieke plek in Amsterdam, bekend om zijn moderne architectuur, rust, nabijheid van water en het stadscentrum. Op loopafstand vind je scholen, diverse kinderdagverblijven, restaurants en winkelcentrum Brazilië. Op woensdagen is er een markt om de hoek. Voor waterliefhebbers is er een haven in de buurt, een jachthaven en een zeilschool. In het IJ is er volop gelegenheid om te zwemmen en te suppen.

Bereikbaarheid:

Met de fiets bereik je het centrum in 15 minuten en CS in 10 minuten. Goede verbindingen met het openbaar vervoer brengen je snel naar het centrum, CS, station Amstel of Zuid. Met de auto bereik je de A10 via de Piet Heintunnel in enkele minuten. Er zijn goede veerverbindingen naar Noord en de Sluisbuurt.

Parkeergelegenheid:

Ruime parkeergelegenheid op de openbare weg via bewonersvergunning.

Details:

Huurprijs: €2.800,- exclusief nutsvoorzieningen en lokale belastingen;

Gemeubileerd;

Borg: 2 maanden;

Ingangsdatum: 01-05-2024;

Huurperiode: tot en met 31-12-2026;

Huisdieren: in overleg;

Energielabel: A.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.800 per maand

Oppervlakte

110m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Wisselstraat
  • 1019TM
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod