Foto huurwoning te huur in Amstelveen - Dr. Willem Dreesweg
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amstelveen - Dr. Willem Dreesweg

Per direct beschikbaar

€ 2.900 p/m

117m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruime en pas gerenoveerde eengezinswoning in een rustige buurt

Deze eengezinswoning is gelegen in een kindvriendelijke buurt nabij het lokale winkelcentrum 'Middenhoven' en tramlijn 25, in een rustige woonwijk met veel groen en gratis parkeergelegenheid. De woning heeft vier slaapkamers, een schuur in de achtertuin en is onlangs gerenoveerd met een gloednieuwe keuken.

Indeling

Begane grond: voortuin, entree, hal, garderobe, toilet met wastafel; ruime woon-/eetkamer met nieuwe laminaatvloer. Nieuwe volledig uitgeruste open keuken met oven, elektrisch koken, vaatwasser, koelkast. De woonkamer bevindt zich aan de tuinzijde met een schuur in de achtertuin.

1e verdieping: overloop, ruime slaapkamer aan de achterzijde, 2e ruime slaapkamer aan de voorzijde, 3e kleinere slaapkamer aan de achterzijde, allemaal met laminaatvloeren; badkamer met bad/douche, nieuw geïnstalleerde houten dubbele wastafel, designradiator.

2e verdieping: Ruime overloop met mogelijke studeerhoek, ruime bergkast met CV voor wasmachine en droger, zeer ruime 4e slaapkamer voor gasten met groot raam. Laminaatvloeren op de hele verdieping.

Geschikt voor een klein gezin.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.900 per maand

Oppervlakte

117m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Dr. Willem Dreesweg
  • 1188KN
  • Amstelveen

Vergelijkbaar aanbod