Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amstelveen

De Savornin Lohmanlaan (1181XL)

Per direct beschikbaar

€ 3.750 p/m

152m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit ruime 6-kamer hoekhuis met een mooie Zuidgerichte tuin en aangebouwde garage bevindt zich aan een van de mooiere lanen van Amstelveen. De woning heeft een ruime entree, een mooie woonkamer met open haard en openslaande deuren naar de achtertuin, een moderne keuken, 5 goede slaapkamers en twee badkamers. De Savornin Lohmanlaan is een uitstekende locatie met diverse voorzieningen op loopafstand, zoals het Stadshart winkelcentrum, scholen, het openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 152 m2 en een perceeloppervlakte van circa 296 m2.

HUURPRIJS € 3.750 PER MAAND, exclusief gas, licht, water en internet. Oplevering in overleg, mogelijk vanaf 1 juli 2024. De woning heeft een ruime entree met marmeren vloeren, glas-in-loodramen, een moderne toilet, inbouwkasten en toegangsdeuren naar de woonkamer en keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en biedt toegang tot de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Op de tweede verdieping zijn nog 2 slaapkamers, een badkamer en een berging. De woning beschikt over een garage, oprit, ruime achtertuin en energielabel F tot 08-05-2025.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.750 per maand

Oppervlakte

152m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • De Savornin Lohmanlaan
  • 1181XL
  • Amstelveen

Vergelijkbaar aanbod