Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amstelveen

Guldenroedelaan (1187EB)

Per direct beschikbaar

€ 2.950 p/m

131m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In een rustige en kindvriendelijke buurt in Amstelveen-Westwijk bevindt zich deze nette gezinswoning met een zonnige achtertuin. De woning is relatief dichtbij het winkelcentrum Westwijkplein, een bushalte, de express-tram naar station Amsterdam Zuid, wegen en het Amsterdamse Bos.

De woning is per direct beschikbaar en grotendeels gestoffeerd.

Indeling
Begane grond
Ruime hal met toilet (met wandcloset en wastafel) en trap naar de eerste verdieping. De lichte, uitgebreide woonkamer heeft een groot raam aan de achterkant en een deur naar de achtertuin. Er is ook een trapkast met de warmtepomp en extra opbergruimte. De moderne open keuken bevindt zich aan de voorkant en is voorzien van inbouwapparatuur. Er is een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken loop je via de schuifdeuren naar de voortuin. De begane grond is grotendeels voorzien van een PVC-vloerafwerking met vloerverwarming/koeling.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle kamers en de trap naar de tweede verdieping. Aan de voorkant bevindt zich een grote hoofdslaapkamer over de volle breedte van het huis. Aan de achterkant zijn nog twee slaapkamers (waarvan er één momenteel als inloopkast wordt gebruikt). De moderne badkamer heeft een douchecabine met schuifdeur en regendouche, een wastafelmeubel, tweede toilet en handdoekradiator. Deze verdieping heeft dezelfde PVC-vloerafwerking als de begane grond (ook met vloerverwarming en koeling).

Tweede verdieping
Op de overloop zijn aansluitingen voor een wasmachine en droger. Op deze verdieping zijn twee kamers gecreëerd met een dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde. Er is ook een aparte werkruimte op deze verdieping. De meeste kamers zijn voorzien van laminaatvloer en vloerverwarming/koeling.

Tuin
De woning heeft een net betegelde voortuin. Er is een volledig betegelde achtertuin van ongeveer 9 meter diep gelegen op het noordwesten. Op deze locatie kun je genieten van de zon tot zonsondergang. Achterin de tuin bevindt zich een stenen schuur van ongeveer 6 m² met elektriciteit. De achtertuin is bereikbaar via een achterpad.

Ligging
De woning is gelegen in een rustige buurt in Amstelveen-Westwijk. Op loopafstand bevindt zich een bushalte met directe verbindingen naar Amstelveen busstation (waar veel overstapmogelijkheden zijn), Amsterdam Zuid en Schiphol Airport. Ook op loopafstand bevindt zich de snelle tram die rechtstreeks naar station Amsterdam Zuid rijdt (en in de toekomst ook naar het centrum van Uithoorn). In de woonwijk vindt u het winkelcentrum Westwijkplein met alle benodigde voorzieningen en meer. Om de hoek van het appartement bevindt zich het Nationaal Tenniscentrum en een bowlingcentrum. Amstelveen biedt een breed scala aan sportfaciliteiten en voor recreatie kunt u terecht in het Amsterdamse Bos, de Poel of de Westeinderplassen in Aalsmeer. Het centrum van Amstelveen en de A-9 snelweg zijn binnen 10 minuten met de auto te bereiken. Vanwege de gunstige, centrale ligging zijn omliggende steden snel en gemakkelijk bereikbaar.

Details:
- Nette gezinswoning in een kindvriendelijke buurt;
- Op alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming en -koeling;
- Alle slaapkamers zijn voorzien van (inbouw)kasten;
- Er is een wasmachine en een droger aanwezig;
- Gratis parkeren voor de deur en in de directe omgeving;
- Roken en huisdieren zijn niet toegestaan;
- Huurprijs exclusief verwarming via het warmtepompsysteem, water, elektriciteit en internet (glasvezel mogelijk);
- Borg 2 maanden huur;
- De huurperiode is maximaal 2 jaar en niet verlengbaar;

Opleveringsdatum
In overleg op korte termijn.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.950 per maand

Oppervlakte

131m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Guldenroedelaan
  • 1187EB
  • Amstelveen

Voorzieningen in de buurt

  • Albert Heijn

    Supermarkt - 83m

  • Basisschool De Triangel

    Basisschool - 86m

  • MBO College Amstelland

    Universiteit - 1,3 km

  • Hermann Wesselink College

    Middelbare school - 1,9 km

  • Museum Jan van der Togt

    Toeristische attractie - 3,0 km

  • Westwijk

    Treinstation - 35m

  • Bistro Nice!

    Restaurant - 21m

  • Cinema Treasures Cinema Amstelveen

    Bioscoop - 3,4 km

  • Brink Sportcafé

    Café - 1,8 km

  • Ziekenhuis Amstelland

    Ziekenhuis - 3,3 km

  • Amsterdam Airport Schiphol

    Vliegveld - 5,7 km

Vergelijkbaar aanbod