Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Aalsmeer

Uiterweg (1431AL)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

93m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtige split level woonboot met ligplaats voor de boot voor de deur. Aan de ene kant van de woonboot is een carport met ruimte voor een auto en een berging, ideaal voor fietsen en andere spullen. Aan de andere kant is een ruime tuin op het zonnige zuiden. De woonboot heeft een entree die toegang geeft tot de woonkamer, de meterkast en de begane grond. De woonkamer heeft grote ramen en een schuifdeur naar de tuin. Vanuit de woonkamer is de bovenste keuken en slaapkamer bereikbaar. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur. Beneden bevindt zich de hoofdslaapkamer, een apart toilet, een ruime berging, plaats voor de wasmachine en de badkamer. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en handdoekradiator.

Aalsmeer ligt gunstig in de Randstad en is goed bereikbaar. Op korte afstand van Amsterdam, Haarlem, de kust en snelwegen. De Westeinder Plassen zijn een uniek natuurgebied en recreatiegebied. Langs de Uiterweg zijn veel jachthavens en langs de Stommeerweg is zelfs een strand. Er zijn tal van horecagelegenheden en voor winkels, sportfaciliteiten, gezondheidszorg, scholen en kinderopvang hoef je nooit ver te fietsen. Het rijke verenigingsleven zorgt ervoor dat er elk weekend wel iets te doen is in het dorp. De Uiterweg is een doodlopende weg voor auto's. Met de fiets kom je bij de veerpont over de Ringvaart van de Haarlemmermeer en kom je in het kleine centrum van Rijsenhout. Ongeveer tien minuten fietsen is er een R-net bushalte met een directe verbinding naar de NS-station in Hoofddorp. Met de auto ben je binnen een half uur in het centrum van Amsterdam.

Huurvoorwaarden:
- Woonboot is per direct beschikbaar;
- Maximale huurperiode is 24 maanden;
- Huur is exclusief gas, elektriciteit, televisie en internet;
- Huur is inclusief stoffering, meubilair en servicekosten;
- Waarborgsom bedraagt 2 maanden huur;
- Kandidaat-huurders worden getest op identiteit en financiële draagkracht. Op basis van de uitkomst van deze test kan de verhuurder een kandidaat afwijzen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

93m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Uiterweg
  • 1431AL
  • Aalsmeer

Vergelijkbaar aanbod