Geverifieerde verhuurder

Appartement Zandvoort

Louis Davidsstraat (2042LS)

Per direct beschikbaar

€ 1.695 p/m

71m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Modern en energiezuinig appartement met twee slaapkamers in het centrum van Zandvoort! Dit luxe appartement in het "Louis Davidscarré" complex is voorzien van een ruim en zonnig terras met uitzicht op een afgesloten duin tuin waar je de hele dag van de zon en rust kunt genieten. Het appartement heeft een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder het complex en beschikt over grote ramen, een laminaatvloer, een open keuken met inbouwapparatuur, en een moderne badkamer met inloopdouche. Het complex is volledig gasvrij en heeft vloerverwarming en -koeling.

Gelegen in het centrum van Zandvoort, op loopafstand van de duinen en het strand. Openbaar vervoer voor de deur en uitvalswegen naar o.a. Amsterdam, Haarlem en Rotterdam op 15 minuten afstand. Het treinstation is ook vlakbij voor reizen naar Haarlem of Amsterdam.

Kenmerken: modern en energiezuinig complex, inclusief parkeerplaats, ruim terras naast de duin tuin, vloerverwarming en -koeling, op loopafstand van strand en duinen, geen huisdieren toegestaan, waarborgsom = 2 maanden huur, onder voorbehoud van gunning verhuurder.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.695 per maand

Oppervlakte

71m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Louis Davidsstraat
  • 2042LS
  • Zandvoort

Vergelijkbaar aanbod