Geverifieerde verhuurder

Appartement Zaandam

Mahoniehout (1507ED)

Per direct beschikbaar

€ 1.175 p/m

66m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

** NU IN VERHUUR | ZAANSE HELDEN ZAANDAM | GEBOUW A, B en C **

De Zaanse Helden wordt een nieuwe woonbuurt aan de rand van het Zaanse centrum, dichtbij het treinstation. Deze buurt biedt een mix van stedelijk leven en de nabijheid van groen. Je bent zo in het hart van Zaandam of binnen 10 minuten in Amsterdam met de trein. Ook met de auto is De Zaanse Helden goed bereikbaar via de A8-A10.

In deze woonbuurt, gekenmerkt door de typisch Zaanse architectuur, worden moderne huurappartementen gerealiseerd met 1, 2 of 3 slaapkamers in verschillende prijsklassen. De tweekamerappartementen hebben een woonoppervlakte van circa 66 m² tot 71 m² en worden hoogwaardig afgewerkt. De huurprijzen variëren van circa € 1.155,- tot € 1.270,- per maand, exclusief servicekosten. De verwachte oplevering van de eerste woningen is in het midden van 2024.

Er is van alles te doen in de buurt, zoals uitgaan, winkelen, sporten en genieten van de natuur. De inschrijving voor deze moderne en comfortabele woningen verloopt via de verhuurwebsite van Zaanse Helden. Mis deze kans niet en ontdek jouw ideale woonsituatie!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.175 per maand

Oppervlakte

66m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Mahoniehout
  • 1507ED
  • Zaandam

Vergelijkbaar aanbod